Valentina Pelinel nu are somn înainte de a naște. Ce s-a întâmplat

valentina_pelinel.jpg

valentina pelinel gravida
Valentina Pelinel va avea un băiețel
foto: arhivă personală

Momentul în care Valentina Pelinel își va ține bebelușul poznaș în brațe este din ce în ce mai aproape, iar vedeta nu prea mai reușește să doarmă. E drept că ultimele săptămâni din sarcină sunt cele mai dificile, dar la inconvenientele obișnuite se adaugă și veștile proate pe care Valentina le-a primit de la tatăl copilului.

Valentina Pelinel nu va fi susținută la naștere de tatăl bebelușului poznaș. Aflată pe ultima sută de metri cu sarcina, vedeta a fost anunțată că Cristi Borcea nu a primit liber de la pușcărie în perioada cu pricina. Mai mult, soția omului de afaceri nu se grăbește să se întoarcă din America, pentru a-i acorda lui Borcea divorțul.

Prin urmare, Valentinei nu-i rămâne decât să aștepte și să viseze la momentul în care își va strânge bebelușul în brațe.

”Oare când vine bebe? Nu a venit încă și asta înseamnă că a ales să se nască în zodia gemeni, ca mama mea și nu în zodia taur, cum a fost tatăl meu, Dumnezeu să îl ierte. Cum nu am somn, m-am gândit să îmi aștern gândurile, trăirile și astfel să mai las întrebările deoparte”, a scris Valentina în revista online Femeide10.ro.
”Bebe e foarte activ și gata pregătit să vină pe lume, după spusele dlui doctor care îmi urmărește sarcina. Am încercat să petrec mai mult timp în casă, dar avem multă energie și nu prea ne iese. Buna mea prietenă și antrenoarea mea de fitnnes mi-a spus că o să ajung la spital direct de la sală sau de la vreo ședință foto; asta dacă nu îmi vine sorocul noaptea, când oricum, nu dorm prea mult.
Nu îmi vine să cred că au trecut 9 luni! In ciuda nebuniei mediatice, am reușit să îmi păstrez calmul, să nu răspund provocărilor și să nu mă victimizez, că nu mi se potrivește deloc rolul de victimă. De altfel, nu se întâmplă nimic fără voia noastră și fără un motiv!”, a adăugat viitoarea mămică.

Loading...

Citește și

  • În aşteptarea bebeluşului, care va veni pe lume în mai puţin de două luni, Valentina Pelinel (35 de ani) se împarte între cumpărături, şedinţe foto, mondenităţi, dar şi vizite la penitenciarul Jilava.

  • Dovada că afaceristul Cristi Borcea a lăsat-o gravidă pe Valentina Pelinel şi urmează să divorţeze de Alina este tot mai clară. Click! vă prezintă imagini, în exclusivitate, cu amanta fostului dinamovist care s-a instalat deja în casa din Pipera.

  • Agitaţie mare în viaţa Valentinei Pelinel în aceste zile. Fostul manechin urmează să nască, dar starea de bine i-a fost zdruncinată serios. Ea a fost anunţată de bărbatul care a lăsat-o însărcinată, Cristi Borcea, că va fi singură la naştere. Închis la Penitenciarul Jilava, omul de afaceri a cerut o permisie de câteva zile, dar i-a fost refuzată.

  • valentina pelinel 35 de ani

    Războiul declaraţiilor dintre Alina Borcea şi Valentina Pelinel se înteţeşte. După ce soţia fostului dinamovist a spus că modelul o lasă în stradă cu doi copii, Valentina a reacţionat imediat. Sătulă să fie acuzată că destramă o familie şi se mută în casa lui Cristi Borcea din Pipera, blonda a vrut să clarifice lucrurile.