Valentina Pelinel, sfaturi preţioase pentru viitoarele mămici

De când a rămas însărcinată, organismul Valentinei Pelinel trece prin tot felul de schimbări. Tocmai de aceea, vedeta a apelat la un specialist care să îi dea tot felul de trucuri în privinţa machiajului şi a îngrijirii tenului de femeie însărcinată.

Gravidă în opt luni, Valentina Pelinel spune că o femeie însărcinată trebuie să acorde o deosebită importanţă şi trupului său, mai ales că în această perioadă pielea trece prin tot felul de schimbări. Pentru a le face faţă cu brio, frumoasa mămică a apelat la serviciile unui specialist: make-up artista Elena Ciftci. “În timpul sarcinii te poţi farda în voie pentru a te simţi bine în pilelea ta. Machiajul nu are contraindicaţii, verifică doar compuşii din bazele pentru machiaj şi fondurile de ten. Însă e posibil să nu mai suporţi unele dintre produse pe piele”, au fost primele informaţii pe care Valentinea le-a primit de la Elena. “Vreau să împărtăşesc cu toate viitoarele mămici secretele pe care le-am aflat de la Elena Ciftci”, a declarat Valentina la ieşirea din cabinetul  make up artistei.

pelinel2.jpg

Valentina Pelinel şi Elena Ciftci
foto: Arhiva personală

“Atunci când nu mai poţi folosi cosmeticele pe care le utilizai înainte de sarcină, poţi apela la machiajul cu produse minerale, care nu încarcă porii şi tenul, nu provoacă alergii şi nu încurajează eventuale afecţiuni deja existente ale pielii”, a spus viitoarea mămică.

Un alt lucru pe care vedeta doreşte să îl îmărtăşească este modalitatea de îndepărtare a coşurilor apărute în timpul sarcinii.

Cum se face:

“În timpul sarcinii, apariţia coşurilor este determinată de faptul că hormonii produc mai mult sebum, ceea ce duce la îngrăşarea tenului. Batonul corector verde sau bej este unealta cea mai eficientă pentru a ascunde micile bubiţe roşiatice. Amestecă în palmă puţină cremă corectoare şi o picatură de fond de ten şi aplica pe coşuri. Tapotează uşor faţa cu o pudră translucidă pentru a fixa machiajul”.

 

Loading...

Citește și

  • Că e sau nu Cristi Borcea tatăl copilului pe care ea îl poartă în pântece de şapte luni încoace, că a fost acuzată că a vrut să spargă familia dinamovistului, că e un păcat capital ca a făcut un copil cu un bărbat însurat, când în jurul ei roiau atâţia domni disponibili... toate astea sunt doar vorbe, pe care Valentina Pelinel nici că le ia în seamă.

  • Însărcinată în şapte luni, Valentina Pelinel (35 de ani) este din ce în ce mai activă la capitolul reclame. Pe internet, fotomodelul pune poze cu tot soiul de produse pe care fie le primeşte gratis, fie le promovează în baza unor contracte.

  • valentina pelinel copil cristi borcea

    Multe speculaţii şi calcule s-au făcut de când Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată. La începutul anului, fostul fotomodel a mărturisit că va deveni mama unui băieţel însă nu a suflat vreo vorbă despre tatăl copilului ei. Deşi toate indiciile conduc spre Cristi Borcea, blonda s-a abţinut până acum de la comentarii pe această temă.

  • pelinel

    Deși este obișnuită cu obiectivul aparatului de fotografiat, Valentina Pelinel nu renunță la haine în pictoriale. Însărcinată în luna a opta, blonda a bifat mai multe ședințe foto, însă a avut grijă să nu se expună nud, așa cum în trecut au făcut-o alte vedete. Într-una dintre fotografii, blonda s-a lăsat,însă, imortalizată într-o ipostază incitantă cu sânii voluptoși și burtica goală la vedere.