Valentina Pelinel i-a pregătit lui Borcea actele de divorţ?

2-3-bd-1-4col-20cm.jpg

Alina şi Cristi Borcea s-au căsătorit în 2011, dar erau împreună de şapte ani

Dacă e sfârşit de săptămână, Alina Borcea e la puşcărie! Soţia fostului boss dinamovist şi-a luat şi sâmbătă (20 februarie) copiii în braţe şi a venit la penitenciarul Jilava, acolo unde Cristi Borcea îşi ispăseşte pedeapsa din „Dosarul Transferurilor”.

”Eu nu am bărbat de lăsat”, spunea Alina Borcea (32 de ani), la începutul lui ianuarie, atunci când a explodat „bomba” că Valentina Pelinel ar fi însărcinată cu Cristi Borcea (46 de ani). Şi se pare că tânăra ţine cu dinţii de familie, mai ales de dragul celor doi copii, George Alexandru (4 ani) şi Gloria Elena (8 luni). Sâmbătă, Alina a venit din nou la penitenciarul Jilava, acolo unde este închis Cristi Borcea, aşa cum de altfel a făcut-o cam în fiecare weekend. De data aceasta, însă, ea a fost „ajutată” şi de naşul de cununie Gigi Becali, care şi-a făcut apariţia la puşcărie în jurul orei 13.30, la scurt timp după sosirea Alinei.

Surse bine informate au povestit pentru Click! că atât Borcea, cât şi Becali ar fi discutat circa două ore cu Alina, timp în care i-au explicat că e bine să se liniştească, să nu mai vobească public despre divorţ şi alte probleme de familie.

”Cristi i-a spus soţiei sale că nu-şi doreşte divorţul. Problema este că el se poartă ca o persoană foarte nehotărâtă, azi spune ceva, mâine dă telefon şi spune cu totul altceva. Nici Alina nu ştie ce să mai creadă”, ne-a povestit un apropiat al familiei.

“Nu se pune problema unui divorţ între noi. Vreau să se termine cu speculaţiile. Nu am vorbit despre divorţ. Eu îmi iubesc soţul şi soţul meu mă iubeşte. Aşa cum am mai spus, eu nu am soţ de lăsat. Problema cea mai mare este că George Alexandru pleacă de fiecare dată în hohote de la tatăl lui. A plâns şi data trecută”, a declarat Alina Vidican pentru Antena Stars.

Faptul că la vizita de săptămâna trecută Alina a venit fără verighetă pe deget şi fără inelul cu care a fost cerută în căsătorie de Borcea a fost motiv de „sărbătoare” pentru amanta Valentina Pelinel.

Potrivit surselor noastre,  blondina, însărcinată în şase luni, s-ar fi oferit să-i pregătească iubitului actele de divorţ şi să-i ofere tot sprijinul necesar, numai să rezolve această situaţie. Ea s-ar fi confesat apropiaţilor că nu va dezvălui cine e tatăl copilului până când acesta nu-şi va rezolva separarea în instanţă de actuala soţie. 

 

loading...

Citește și

 • alina borcea vizita

  Ultimele zile au fost furtunoase pentru Alina Borcea! Soţia afaceristului a decis că e timpul să divorţeze de omul cu care s-a măritat în 2011 şi a făcut primele demersuri în acest sens: a vorbit cu avocatul, a stabilit ce e de făcut, iar sâmbătă (13 februarie) mers în vizită la Cristi Borcea fără verighetă!

 • Nu trece săptămână şi Alina Vidican îşi vizitează soţul, aflat la penitenciarul Jilava. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă (20 februarie) când soţia boss-ului dinamovist a venit la Cristi Borcea, împreună cu naşul lor de cununie, Gigi Becali şi cu cei doi copii.

 • alina vidican cristi borcea

  În zadar a încercat Alina Vidican să lupte pentru soțul ei, pentru că de când Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată, Cristi Borcea pare hotărât să divorțeze. Zilele trecute, Alina l-a vizitat la închisoare pe fostul șef dinamovist și se pare că ar fi discutat termenii despărțirii.

 • Dacă cineva avea impresia că lucrurile s-au liniştit în triunghiul amoros Alina Borcea – Cristi Borcea - Valentina Pelinel, se înşală amarnic. Mai mult decât atât, situaţia devine din ce în ce mai complicată, după ce Alina, soţia fostului şef dinamovist, pare decisă să divorţeze, la nici cinci ani de la căsătorie. Motivul e lesne de înţeles: relaţia lui Borcea cu Valentina Pelinel, cea care aşteaptă acum un copil.

 • alina vidican goala

  Ce mult s-a schimbat Alina Vidican de când a devenit doamna Borcea! Şi-a limitat apariţiile publice şi şi-a închis gura, dar a refuzat şi toate ofertele de a apărea în ipostaze îndrăzneţe în calitate de model. Cu ani în urmă, pe când era amanta acţionarului de la Dinamo, Alina se dezbrăca de inhibiţii, dar şi de haine cu mai multă generozitate. Vremurile acelea au apus demult, căci timişoreanca a renunţat la cariera în modă de dragul soţului.

 • alina borcea divort

  Alina Vidican s-a săturat să fie înşelată sistematic de Cristi Borcea şi a decis să divorţeze. A discutat cu avocatul şi apoi l-a informat pe soţul ei. Click! a aflat care a fost reacţia acestuia, la închisoare.

 • cristi borcea alina vidican

  Început de an agitat pentru trio-ul momentului, Cristi Borcea - Alina Vidican şi Valentina Pelinel, asta după ce Pelinel a declarat că e gravidă, iar lumea speculează că tatăl copilului este Cristi Borcea. Astrologul vedic Roxana Luşneac le-a făcut astrograma celor trei, afirmând la final că Borcea nu va rămâne cu Alina Vidican, deoarece Valentina Pelinel este preferata lui.

 • Alina Vidican pare mai hotărâtă ca oricând să meargă mai departe şi să divorţeze de Cristi Borcea. Aceasta i-a făcut o vizită soţului ei la penitenciarul Jilava, sâmbătă (13 februarie), însă nu mai purta verigheta.