Valentina Pelinel a făcut paradă cu rochiile de mireasă şi cu armata de domnişoare de onoare

valentina_si_cristi_borcea.jpg

valentina pelinel rochie de mireasă
Valentina a fost extrem de fericită la nunta cu Cristi Borcea
Foto: arhivă personală

Vis împlinit pentru Valentina Pelinel, care duminică (30 septembrie) a devenit doamna Borcea după 5 ani în care a aşteptat cuminte ca bărbatul pe care îl iubeşte nebuneşte să o ceară de nevastă. Nunta fostului fotomodel şi a ex-acţionarului de la Dinamo a avut loc la Budapesta, oraş în care invitaţii au fost cazaţi la un hotel de lux şi chemaţi să petreacă la un restaurant de renume.

Valentina pelinel a pregătit în detaliu nunta cu Cristi Borcea. Însărcinatp cu egmeni, blondina a plecat vineri seara din România cu o cursă către Budapesta. A avut ceva emoţii la îmbarcare, dar ulterior ele s-au risipit când a ajuns la destinaţie. Alături de vedetă au călătorit bona, copilul şi un creator de modă care s-a ocupat de ţinutele Valentinei, care a optat pentru două rochii de mireasă.

rochie_1.jpg

valentina pelinel rochie de mireasa
Valentina Pelinel a arătat fabulos în prima rochie de mireasă
Foto: arhivă personală

Prima, pe care a purtat-o la ceremonia religioasă, simplă, cu broderie pe partea din spate, i-a ascuns sarcina deja vizibilă, iar cea de-a doua în care vedeta s-a schimbat la restaurant, ceva mai vaporoasă, care i-a lăsat picioarele la vedere.

rochie_2.jpg

valentina pelinel rochie de mireasă
La restaurant, Valentina Pelinel a purtat o altă rochie
Foto: arhivă personală

În ambele creaţii, Valentina a arătat fabulos. Imaginea miresei a fost completată de cele opt domnişoare de onoare, care au fost uşor de recunoscut după rochiţele de culoare roşie pe care acestea le-au purtat. Ajutoarelele Valentinei au fost sora, make-up artistul şi cele mai apropiate prietene ale vedetei, cărora mireasa le-a mărturisit toate temerile ei legate de eveniment. 

valentina_domnisoare.jpg

domnisoare de onoare valentina pelinel
Domnişoarele de onoare ale miresei au fost uşor de identificat în sala grandioasă unde s-a ţinut evenimentul
Foto: arhivă personală

Mirii i-au avut naşi pe Irina Nicolae,fostă componentă a trupei ASIA, şi Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo.

Loading...

Citește și

  • Mai este doar o zi până la marele eveniment din viața sa, iar Valentina Pelinel dorește ca ceremonia religioasă în care își va uni destinul de cel al partenerului ei de viață, Cristi Borcea, să iasă perfect. După ce a pus la punct toate detaliile petrecerii, se pare că fostul model are și câteva pretenții pe care viitorul mire va trebui să i le îndeplinească. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Valentina și-ar dori să fie adusă la eveniment cu o limuzină extrem de luxoasă, asemenea celei pe care Borcea a închiriat-o pentru nunta lui de acum câțiva ani cu Alina Vidican.

  • Cristi Borcea și Valentina Pelinel trăiesc astăzi, 30 septembrie, emoțiile unui moment pe care l-au așteptat încă de când omul de afaceri era în arest. Deși multe voci susțineau că cei doi nu se vor căsători prea curând, din cauza problemelor cu care s-a confruntat fostul acționar de la Dinamo pe perioada încarcerării, Borcea și-a unit destinul de cel al Valentinei la scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare, organizând o ceremonie restrânsă la Starea Civilă, în urmă cu trei săptămâni.

  • cununie valentina pelinel

    Valentina Pelinel a purtat în ziua căsătoriei sale cu fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, o rochie roșie, culoarea ei preferată. Fostul manechin a spus că avea rochia în dulap încă din ziua în care au decis să meargă la Starea Civilă.

  • valentina pelinel tinuta starea civila

    Valentina Pelinel și-a văzut, într-un final, visul cu ochii! După ce toți admiratorii celor doi se gândeau dacă Borcea va face, într-adevăr, pasul cel mare sau nu, iată că ziua în care fostul acționar de la Dinamo își unește destinul de cel al „femeii vieții lui” a venit! Valentina Pelinel devine de miercuri, 12 septembrie, doamna Borcea cu acte în regulă. Valentina Pelinel a impresionat cu ținuta sa la starea civilă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1