Valentina Pelinel câștigă o avere de pe urma sarcinii

5-act-1-tifetz-inalt-190-.jpg

Sarcina îi aduce Valentinei colaborări bănoase, dar şi daruri cu toptanul

Însărcinată în şapte luni, Valentina Pelinel (35 de ani) este din ce în ce mai activă la capitolul reclame. Pe internet, fotomodelul pune poze cu tot soiul de produse pe care fie le primeşte gratis, fie le promovează în baza unor contracte.

Valentina Pelinel, fotomodel cu o carieră internaţională de invidiat, nu ducea lipsă de oferte din partea producătorilor dornici să le facă reclamă. Însă apariţiile ei publicitare par să se fi înmulţit din ianuarie, când a anunţat că este gravidă şi “gura lumii” l-a dat sigur ca tată pe însuratul şi încarceratul Cristian Borcea.

Toată această poveste telenovelistică a adus-o pe Valentina în prim- plan, iar propunerile celor dornici de reclamă nu au întârziat să apară. Astfel, cu burtica la gură, pe pagina sa de Facebook, Valentina postează tot mai des imagini cu ea mulţumind firmelor pentru cadourile făcute. În fapt, acest mod de publicitate e practicat de tot mai multe vedete, iar Valentina a intrat şi ea în acest joc, că doar sarcina îi permite să facă un bănuţ cinstit. Fie că este vorba despre bijuterii, genţi, restaurante sau târguri, pe pagina ei de Facebook, Pelinel atrage ca un magnet comentarii, aprecieri, iar asta nu poate decât să-i bucure pe cei cărora le face reclamă.

“Foarte mare parte din activitatea mea şi ceea ce promovez se întâmplă pe Facebook. Dacă ne uităm şi în urmă, stau cam la fel la capitolul propuneri de promovare”, a declarat Valentina exclusiv pentru Click!. Însă ea a mărturisit că, de când este însărcinată, a început să primească tot mai multe daruri.

Click! spune

Nu pentru toate colaborările sale fotomodelul primeşte bani. Cea mai nouă asociere a Valentinei eeste aceea cu revista online pentru doamne, femeide10.ro, care îi aparţine Marinei Almăşan, şi care a fost lansată luni.

Borcea, te-ai îngrăşat la puşcărie?

Zoom
Fostul şef dinamovist a fost audiat ieri la DIICOT

În timp ce Valentinei Pelinel îi priește sarcina, lui Cristi Borcea îi dăunează grav pușcăria. Luni, fostul boss de la Dinamo a fost adus de la penitenciar la sediul DIICOT pentru a fi audiat într-un nou dosar. Cum lesne se poate vedea în fotografie, din Borcea de odinioară, cel ferchezuit și zâmbitor, n-a mai rămas aproape nimic. Îmbrăcat într-o geacă neagră și ținând în mână o sacoșă de plastic, galbenă, fostul președinte executiv de la Dinamo era abătut și îngândurat. În plus, se pare că Borcea a cam luat în greutate și nici sprâncenele nu și le mai pensează, așa cum făcea când era în libertate. În prezent, Borcea execută o pedeapsă de șase ani și patru luni de închisoare din dosarul „Transferurilor”.

 

 

loading...

Citește și

  • borcea pelinel

    Click! a dezvăluit zilele trecute faptul că Valentina Pelinel se iubeşte cu Cristi Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, dar de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Puţini ştiu însă faptul că Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.

  • Valentina Pelinel mai are puţin şi naşte, însă a dorit să păstreze secret numele tatălui copilului ei. Vedeta a vorbit, într-un interviu acordat misiunii Teo Show, despre adevăratul motiv pentru care preferă să păstreze anonimatul asupra identităţii bărbatului care a lăsat-o gravidă. Gurile rele speculează că ar fi vorba de Cristi Borcea.

  • Valentina Pelinel este o graviduță de nota 10. În ciuda valurilor care s-au creat în jurul acestei sarcini, vedeta a reușit să-și păstreze calmul și, mai ale, silueta. Însărcinată în șapte luni cu un băiețel al cărui tată pare să fie Cristi Borcea, Valentina a luat în greutate numai 10 kilograme.

  • valentina pelinel mireasa ghidul miresei

    Nu exclude să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă nici în viaţa reală, însă până atunci pare să fie cale lungă! Weekend-ul trecut, Valentina Pelinel (35 de ani) a fost protagonista unei şedinţe foto-maraton pentru Ghidul Miresei, la care a rezistat eroic opt ore deşi este însărcinată în cinci luni. Blonda este, aşa cum s-a descris chiar ea, o gravidă activă, care face sport şi îşi onorează obligaţiile de model.