Valentina Pelinel are un ajutor secret pentru a-l liniști pe Cristian Milan când plânge

valentina_pelinel_a_nascu.jpg

valentina pelinel
Valentina Pelinel (35 de ani)
Citeste tot despre: 

Valentina Pelinel (35 de ani) se bucură de fiecare clipă alături de fiul ei, Milan Cristian, pe care l-a adus pe lume pe 8 iunie. Mai ales că are un ajutor secret pentru a-l liniști atunci când plânge.

Vedeta ne-a dezvăluit că mama ei îi este alături la creșterea micuțului, însă mai are un as în mânecă. „Copilul e foarte cuminte, îl alăptez. Mama e cu mine, mă ajută cu treburile casnice. Eu sunt foarte relaxată, nu mă dezlipesc de el. Bebe e cuminte, papă bine, e de vis!”, a declarat Valentina, pentru Click!

scaun12-13-leagan.jpg

Valentina a dat 1.200 de lei pe leagănul-minune

 

Ea ne-a mărturisit că în rarele ocazii în care “bebe poznaş” plânge, îl pune într-un scaun multifuncţional, care îl linişteşte imediat. “Imită mai multe sunete, printre care cele ale bătăii inimii, iar acestea sunt preferatele lui bebe”.

Cât costă scaunul-minune

Un astfel de scaun-minune se găseşte în comerţ la preţuri ce pornesc de la 1.200 de lei. E prevăzut cu mai multe funcţii, printre care legănatul copilului folosind mişcările naturale ale părinţilor, activarea funcţiilor de mişcare şi sunet cu ajutorul unei aplicaţii instalate pe smartphonul părinţilor.

Loading...
 
 

Citește și

  • valentina pelinel

    Valentina Pelinel (35 de ani) este cea mai fericită de când l-a adus pe lume pe Milan Cristian, adică din 8 iunie, dar nu stă deloc locului. Deși ar putea să se relaxeze cât de mult vrea și să recupereze orele de somn pierdute noaptea, blonda preferă să fie activă și să-și desfășoare viața după cursul obișnuit.

  • valentina pelinel

    Exercițiile fizice pe care le-a făcut pe toată perioada sarcinii au dat roade! Valentina Pelinel (35 de ani) a născut în urmă cu zece zile, iar în nici două săptămâni după ce a adus pe lume un băiețel, fotomodelul are o siluetă de invidiat.

  • valentina pelinel

    Nici două săptămâni nu au trecut de când a născut, dar iată că Valentina Pelinel (35 de ani) s-a recuperat complet și este gata de acțiune! Vedeta și-a luat rolul de mămică în serios, iar acum, întreaga ei atenție îi este dedicată micuțului Cristian Milan.

  • Valentina Pelinel a trăit miercuri, 8 iunie, cele mai mari emoții din viață, căci a devenit mămică pentru prima dată. Deși își dorea să nască natural, fotomodelul a fost nevoit să recurgă la cezariană, iar în jurul orei 16.00, l-a adus pe lume pe Milan Cristian, "bebelușul poznaș" pe care îl are cu Cristi Borcea.