Valentina Pelinel, aniversare liniştită în familie

valentina_pelinel_milan_cristian.jpg

valentina pelinel
Valentina Pelinel a împlinit 38 de ani
Foto: Arhivă personală

Anul acesta, Valentina Pelinel are parte de o zi de naştere în familie, aşa cum îşi dorea de mai mult timp. Fostul fotomodel a împlinit 38 de ani şi de la primele ore ale dimineţii telefonul a începurt să-i sune, iar cei dragi să-i facă urări de bine şi de viaţă lungă. Cele mai frumoase cuvinte le-a auzit de la soţul ei, Cristian Borcea, bărbatul pe care blondina l-a aşteptat să-şi ispăşească pedeapsa în dosarul Transferurilor. Fostul acţionar de la Dinamo a fost eliberat în această vară.

Valentina Pelinel are la 38 de ani familia mult visată şi omul lângă care vrea să îmbătrânească. Însărcinată cu gemene, blondina abia aşteaptă să devină din nou mămică. Până atunci, fostul fotomodel şi-a aniversat ziua de naştere alături de cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei, soţul-Cristian Borcea şi fiul lor-Milan. Vedeta a primit un imens buchet de flori, un tort şi multe alte cadouri preţioase din partea partenerului de viaţă şi a celor dragi şi le-a mulţumit fanilor pentru toate urările.

valentina.jpg

valentina pelinel cristian borcea milan
Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au împreună un băieţel Milan şi se pregătesc să devină din nou părinţi
Foto: arhivă personală
 

"Cea mai bună companie alături de care să îşi petreci ziua de naştere este familia", a notat Valentina Pelinel în dreptul unei imagini emoţionante în care apare alături de Cristi Borcea şi de băieţelul lor, Milan. 

Valentina Pelinel s-a măritat cu Cristi Borcea la Budapesta

Valentina Pelinel nu a fost dintotdeauna atât de fericită şi liniştită ca acum. Vedeta a trecut prin momente grele, cât timp Cristi Borcea s-a aflat în spatele gratiilor. Imediat ce a fost eliberat, omul de afaceri şi-a oficializat relaţia cu fostul fotomodel. S-au cununat civil la Primăria oraşului Voluntari în septembrie, iar la finele aceleiaşi luni au făcut ceremonia religioasă. Au ales că facă pasul cel mare la Budapesta, fiind cununaţi de Irina Nicolae, fosta componentă a trupei A.S.I.A, şi de soţul ei, Marius Vizer. 

 

Citeşte şi:  

EXCLUSIV Valentina Pelinel şi-a plimbat burtica de gravidă prin tot oraşul, înainte de nuntă

Ce ținută a purtat Valentina Pelinel la Starea Civilă! Burtica de gravidă e vizibilă

 

Loading...

Citește și

  • Mai este doar o zi până la marele eveniment din viața sa, iar Valentina Pelinel dorește ca ceremonia religioasă în care își va uni destinul de cel al partenerului ei de viață, Cristi Borcea, să iasă perfect. După ce a pus la punct toate detaliile petrecerii, se pare că fostul model are și câteva pretenții pe care viitorul mire va trebui să i le îndeplinească. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Valentina și-ar dori să fie adusă la eveniment cu o limuzină extrem de luxoasă, asemenea celei pe care Borcea a închiriat-o pentru nunta lui de acum câțiva ani cu Alina Vidican.

  • valentina pelinel rochie de mireasă

    Vis împlinit pentru Valentina Pelinel, care duminică (30 septembrie) a devenit doamna Borcea după 5 ani în care a aşteptat cuminte ca bărbatul pe care îl iubeşte nebuneşte să o ceară de nevastă. Nunta fostului fotomodel şi a ex-acţionarului de la Dinamo a avut loc la Budapesta, oraş în care invitaţii au fost cazaţi la un hotel de lux şi chemaţi să petreacă la un restaurant de renume.