Valentina Pelinel, aniversare la Florenţa. Cristi Borcea i-a făcut o surpriză romantică

cristi-borcea-valentina-pelinel.jpg

Cristi Borcea și Valentina Pelinel
Cristi Borcea și Valentina Pelinel se iubesc de mai bine de cinci ani
Foto: Arhiva personală

Aniversare fericită anul acesta pentru Valentina Pelinel, care a săbătorit împlinirea a 39 de ani, într-un cadru romantic alături de soţul ei Cristi Borcea. Fostul acţionar de la Dinamo şi-a dus soţia în Italia, la Florenţa.

Sărbătorile de iarnă au început pentru Valentina Pelinel, care petrece încă de pe acum. Fostul fotomodel internaţional sărbătoreşte împlinirea celor 39 de ani, în oraş pentru îndrăgostiţi alături de bărbatul alături de care şi-a găsit liniştea. Valentina şi Cristi Borcea au împreună trei copii, un băieţel, pe Milan, şi gemenele Indira şi Rania, în vârstă de 9 luni. 

Dacă anul trecut, blonda a sărbătorit acasă, în familie şi alături de prieteni, anul acesta i s-a făcut o surpriză de proporţii. Valentina fiind sărbătorită cu mare fast într-un local elegant din Florenţa. Pentru cina festivă, Valentina a îmbrăcat o rochie mini, tip sacou, de culoare neagră, iar Cristi Borcea s-a asortat cu partenera lui optând şi el pentru o ţinută all-black.     

valentina_pelinel_cristi_borcea.jpg

valentina pelinel cristi borcea
Valentina Pelinel şi Cristi Borcea
Foto: arhivă personală

Cristi Borcea, eliberat condiţionat în urmă cu o lună

Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat în urmă cu o lună din Penitenciarul Jilava. Afaceristul a ajuns acasă într-un suflet ca să îşi vadă pentru prima dată gemenele, pe care soţia sa le-a adus pe lume pe 1 martie şi să pună la punct detaliile botezului micuţelor.

În 2016 când a venit pe lume Milan, primul lor moştenitor, Borcea nu a putut să-l vadă şi că istoria s-a repetat şi atunci când blondina a născut gemenele, pe 1 martie, iar fostul şef dinamovist a fost înacrcerat din nou. 

Cristian Borcea executa în Penitenciarul Jilava o condamnare de 5 ani închisoare în dosarul Retrocedărilor terenurilor din Constanța, în care a prejudiciat statul român cu 28 milioane de euro. Pe 11 septembrie 2019, magistraţii au aprobat cererea fostului acţionar dinamovist de eliberare condiţionată, motivând că Borcea a fost stăruitor în muncă în penitenciar, a participat la programe şi a dat dovadă de „îndreptare”, iar faptele pentru care a fost condamnat nu pot duce la concluzia că scopul pedepsei nu a fost atins.

 

Citeşte şi:

 

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, undă verde pentru botezul gemenelor, după ce afaceristul a ieșit din închisoare

VIP-uri la botezul Ancăi Serea! Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, prima petrecere împreună după eliberare

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Când priveşti pozele surprinse de fotoreporterii Click!, nu ai spune că Valentina Pelinel este mămică a trei copii. A născut în martie gemene, iar la patru luni distanţă de la acel unic moment, nevasta lui Cristi Borcea arată supersexy! Acesta e şi motivul pentru care blonda şi-a permis să iasă din casă doar într-o rochie mulată pe rotunjimi.

  • valentina pelinel mall

    Mămică cu normă întreagă este Valentina Pelinel pentru care creşterea celor trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea a devenit principalul ei obiectiv. Blondina are grijă de casă, da şi de ea. Atunci când timpul îi permite, proaspăta mămică se recuperează după sarcina gemelară, la sala de fitness a bunei ei prietene Luminita Nicolescu, unde obisnuieste sa mearga de ani buni. Fotoreporterii Click! au surprins în imagini cateva ore dintr-o zi a Valentinei Pelinel.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1