Valentina Pelinel, «abandonată» de Cristi Borcea la naștere

cristi_borcea.jpg

Cristi Borcea a primit o pedeapsă de 6 ani și 4 luni de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”, iar din martie 2014 este încarcerat

Agitaţie mare în viaţa Valentinei Pelinel în aceste zile. Fostul manechin urmează să nască, dar starea de bine i-a fost zdruncinată serios. Ea a fost anunţată de bărbatul care a lăsat-o însărcinată, Cristi Borcea, că va fi singură la naştere. Închis la Penitenciarul Jilava, omul de afaceri a cerut o permisie de câteva zile, dar i-a fost refuzată.

De la extaz la agonie. Aşa a trăit în ultimele zile Valentina Pelinel. Femeia în vârstă de 35 de ani este cu bagajele făcute, gata - gata să nască, dar euforia şi fericirea acestui moment i-au fost spulberate cu un singur telefon. Cristi Borcea, bărbatul însurat căruia îi va face un băiat, nu va fi lângă ea în aceste zile. Fostul acţionar de la Dinamo, închis la Penitenciarul Jilava, spera să poată beneficia de o permisie de două zile, timp pe care ar fi vrut să-l petreacă alături de Valentina şi de fiul lor, pe care-l vor boteza Cristian Milan. Din păcate pentru ei, lui Borcea i s-a refuzat cererea de permisie, astfel încât va sta departe de amantă atunci când aceasta va naşte.

4-act-valentina-pelinel-naste.jpg

Valentina a pregătit în cel mai mic detaliu evenimentul deosebit de la sfârşitul acestei luni

 

Surse de la Jilava ne-au povestit că Borcea n-a primit deloc bine vestea, cu atât mai mult cu cât îşi făcuse planuri mari pentru momentul venirii pe lume al noului său copil. ”I-a telefonat imediat Valentinei şi i-a spus că nu are voie să plece. Vă daţi seama că nici ei nu i-a picat deloc bine, spera să-l aibă lângă ea. Cristi a fost însă foarte, foarte supărat după această decizie”, ne-au spus oamenii de la penitenciar.
Borcea nu se bucură acum de beneficiile unui deţinut obişnuit, tocmai pentru că de numele lui s-au legat multe probleme în închisoare. Ultima permisie pe care a primit-o a fost în toamna anului 2015, atunci când a stat acasă cinci zile. Trei le-a petrecut cu soţia, Alina, când au şi făcut botezul micuţei Gloria – fiica lor cea mică, iar două zile a stat cu amanta Valentina Pelinel.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • I-a dat planurile peste cap soţului său, Cristi Borcea. Alina a anunţat, luni (23 mai), că se întoarce în România la începutul lunii iulie. Asta în condiţiile în care fostul boss dinamovist insistase să divorţeze până cel târziu la sfârşitul lunii viitoare, la scurt timp după ce Valentina Pelinel îl va face tătic.

  • În aşteptarea bebeluşului, care va veni pe lume în mai puţin de două luni, Valentina Pelinel (35 de ani) se împarte între cumpărături, şedinţe foto, mondenităţi, dar şi vizite la penitenciarul Jilava.

  • valentina pelinel copil cristi borcea

    Multe speculaţii şi calcule s-au făcut de când Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată. La începutul anului, fostul fotomodel a mărturisit că va deveni mama unui băieţel însă nu a suflat vreo vorbă despre tatăl copilului ei. Deşi toate indiciile conduc spre Cristi Borcea, blonda s-a abţinut până acum de la comentarii pe această temă.

  • valentina pelinel 35 de ani

    Războiul declaraţiilor dintre Alina Borcea şi Valentina Pelinel se înteţeşte. După ce soţia fostului dinamovist a spus că modelul o lasă în stradă cu doi copii, Valentina a reacţionat imediat. Sătulă să fie acuzată că destramă o familie şi se mută în casa lui Cristi Borcea din Pipera, blonda a vrut să clarifice lucrurile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1