Mirela Vaida și cei trei copii, distracție pe cinste cu baloane de săpun

vaida_1_copy.jpg

Mirela Vaida (38 de ani)

La 38 de ani, Mirela Vaida, gazda emisiunii ”Acces direct” (Antena 1), are succes în plan profesional, iar viaţa personală este la superlativ.

Prezentatoarea tv este căsătorită cu Alexandru Vaida, director comercial la o companie de renume, şi au împreună trei copii superbi. Pe micuţa Carla în vârstă de 5 ani şi 10 luni, un băieţel, pe nume Vladimir, de 4 ani, iar cel mai mic are un an şi jumătate şi se numeşte Tudor Ştefan. 

vaida_copy.jpg

Prezentatoarea emisiunii «Acces direct» se distrează acasă, în familie

Rar postează imagini cu toţi trei, însă ieri dimineaţă actriţa şi-a încântat fanii cu un tablou minunat care o înfăţişează alături de micuţi, în curtea casei din apropierea Bucureştiului. Îmbrăcaţi colorat, cu toţii au făcut baloane de săpun “dirijaţi” de mama lor. Poza a primit mii de aprecieri şi mesaje laudative. 
Loading...

Citește și

  • mirela vaida portret

    În ciuda coronavirusului care le-a dat tuturor programul peste cap, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1, merge în continuare la serviciu. Și o face bine căci Acces Direct rămâne, pentru a zecea săptămână consecutiv, prima opțiune în rândul telespectatorilor care se află în fața micilor ecrane, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 17.00 la 19:00.

  • sot vaida

    Mirela Vaida, în vârstă de 37 de ani, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes în domeniul televiziunii şi al muzicii, a participat la preselecţia naţională a concursului Eurovision, şi are o viaţă personală fericită, fiind o soţie iubită şi mama a trei copii. La 10 ani de la căsnicie, Mirela a privit înapoi la momentul în care şi-a unit destinul de cel al soţului său, Alexandru şi a împărtăşit câteva dintre cadre cu prietenii virtuali.