Văduva lui Papaiani: «O să dau de pomană prăjiturile lui preferate»

papa8-vedete-1-col-papaiani.jpg

Marcela Papaiani este distrusă, după decesul lui Sebastian

Îndrăgitul actor Sebastian Papaiani și-a luat adio de la viață luna trecută, pe 27 septembrie, la vârsta de 80 de ani, în urma unui accident vascular.

Soția lui, Marcela, cu care Sebastian a avut o căsnicie fericită vreme de 33 de ani, a pregătit totul pentru parastasul de sâmbăta viitoare: “Acum mă pregătesc de parastasul soțului meu, de 40 de zile. O să fie prezenți, la slujba de pomenire de la Cimitirul Bellu, doar familia și cei dragi. Am să gătesc de toate. Voi împărți și prăjiturile lui preferate, cu ciocolată, pentru că lui îi plăceau foarte mult dulciurile. Sunt destul de îndurerată și supărată și nu mai pot vorbi despre nimic. Vreau doar să fiu lăsata în pace!”, ne-a declarat Marcela Papaiani.

Loading...

Citește și

  • sebastian papaiani a murit

    Sebastian Papaiani a murit, marți dimineață (27 septembrie), anunță televiziunile de știri. În luna mai, actorul a suferit un atac cerebral, iar de atunci, maestrul în vârstă de 80 de ani s-a luptat să-și revină. Din păcate, îndrăgitul actor a încetat din viață.

  • Durere fără margini! Joi, fanii, familia, colegii de scenă şi prietenii de-o viaţă şi-au luat rămas bun de la mult iubitul Sebastian Papaiani. Cu toţii l-au plâns la slujba de înhumare pe cel care ne-a dat personaje memorabile precum Păcală, plutonierul Căpşună (seria B.D.) sau matelotul Ieremia (“Toate pânzele sus”).

  • sebastian papiani

    Sebastian Papaiani s-a stins din viaţă, marţi (27 septembrie), la vârsta de 80 de ani şi a luat cu el o poveste pe care o împărtăşea adesea cu mult umor. Regretatul actor şi colegul său de scenă Ştefan Iordache au recurs la un gest sângeros pentru a se împăca după o ceartă teribilă, iar puţini îşi mai amintesc întâmplarea. Mărul discordiei a fost aşa cum era de aşteptat o femeie.

  • sebastian, papaiani, actor, filme

    Sebastian Papaiani va împlini 80 de ani joi, 25 august. Pe lângă problemele grave de sănătate, cu care artistul se confruntă din luna mai a acestui an, Papaiani trebuie să-și mai facă griji și în legătură cu un proces care trenează de mulți ani, pentru casa actorului din Pitești.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1