EXCLUSIV Cum arată şi ce mai fac la "pensie" foştii premieri ai țării. Nicolae Văcăroiu, la piață cu soția şi cățelul

petreroman-vacaroiu-stolojan.jpg

fosti premieri
Petre Roman, Nicolae Văcăroiu și Theodor Stolojan
Sursă foto: Colaj Click!

În ultimii 30 ani, România a avut 24 de premieri, dacă ţinem cont şi de interimari. Unii sunt şi acum în atenţia publică, alţii însă au încercat să iasă din lumina reflectoarelor. Click! vi-i arată pe Nicolae Văcăroiu, Theodor Stolojan şi Petre Roman aşa cum nu i-aţi mai văzut de mult.

Al treilea fost premier al României, după Revoluţia din 1989, Nicolae Văcăroiu (77 de ani), poate trece acum uşor neobservat prin mulţime. De la şedinţe cu miniştri şi şefi de partid, acum mai cere socoteală doar soţiei şi câinelui, iar acesta din urmă se pare că nu prea îl ascultă, mai ales atunci când este ţinut în lesă.

foto_2-vacaroiu_.jpg

Fostul premier e un pensionar cool, arată foarte bine și se îmbracă lejer

Fostul premier şi soţia au fost surprinşi, zilele trecute, în timp ce mergeau la cumpărături, în piaţa Amzei. Nimic din atitudinea sa de acum nu mai aminteşte de demnitarul de altă dată.  Atunci purta costume elegante, sobre, iar acum a ieşit din casă îmbrăcat în blugi şi tricou bleumarin peste care a tras o vestă crem. În picioare poartă pantofi sport, semn că încă este o persoană activă.

Fără teamă de COVID-19

Şi soţia fostului premier, Marilena Văcăroiu, a dat taioarele şi fustele elegante pe haine mai lejere. Îmbrăcată cu o bluză înflorată şi pantaloni roşii, Marilena trage cu determinare căaruciorul de cumpărături. Cuplul pare că nu se teme de COVID-19, din moment ce atât Nicolae Văcăroiu, cât şi soţia sa nu poartă mască nici pe stradă, nici la piaţă. Măsurile anti-pandemie din acest moment nu îi mai obligă, însă, având în vedere vârsta, sunt consideraţi din grupul vulnerabil.

foto_3-vacaroiu_caine.jpg

Căţelușul îl menține în formă pe fostul politician

Se pare că acum, ”guvernul” lui Nicolae Văcăroiu este condus de soţie. Ea merge înainte cu căruciorul de cumpărături, iar el se ocupă de ”educarea” câinelui familiei care trage destul de tare de lesă.  Într-un final au ajuns la piaţă de unde au cumpărat fructe şi legume, apoi au mers acasă.

foto_4-sotie_piata.jpg

În timp ce soția intră în piață după fructe și legume, Văcăroiu se luptă cu micul „dulău”

Nicolae Văcăroiu şi soţia nu o duc deloc rău din punct de vedere financiar. Fostul premier a deţinut şi şefia Senatului, dar a fost şi preşedinte interimar al României. Apoi a fost, între 2008 şi 2017, şi preşedintele Curţii de Conturi. Pentru această funcţie a sa a încasat aproximativ 14.000 de lei pe lună. La acest total se mai adăuga şi pensia de aproximativ 5.000 de lei pe lună, potrivit stirilekanald.ro. Marilena Văcăroiu, pe numele căreia se află multe din proprietăţile familiei, încasează o pensie lunară de peste 4.000 de lei.

 

Roman și Stolo, eleganți și în formă

Primul premier postdecembrist  a fost Petre Roman (26 decembrie 1989 - 16 octombrie 1991). Pe atunci era idolul femeilor. A divorțat de soția sa, Mioara, după un mariaj de trei decenii, în anul 2007.

Și-a refăcut viața, doi ani mai târziu, cu artista Silvia Chifiriuc, cu 25 de ani mai tânără decât el. Și pentru a nu fi observată diferența de vârstă, fostul premier s-a adaptat. Și-a vopsit părul, a slăbit și poartă haine casual. Acum, la 74 de ani, pare un bărbat de cel mult 50 de ani.

Theodor Stolojan (77 de ani) a condus Guvernul României între 16 octombrie 1991 şi 19 noiembrie 1992. El și soția sa sunt căsătoriți de peste 45 de ani și au împreună doi copii. Chiar dacă a ieșit din viața politică, fostul candidat la președinție care a renunțat la cursă lăsând locul lui Traian Băsescu, poartă ținute elegante. Nu renunță la sacou și la cămașă, atunci când iese din casă. Soția sa, Elena, e pensionară, însă se ocupă de Hotelul Premier, pe care familia îl deține în Predeal.

Citește și:

Theodor Stolojan, față în față cu Denise Rifai: “Ce problemă aveți cu familia Băsescu?”

Petre Roman, despre fosta soție, Mioara, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. „Nu o să auziți de la mine ceva negativ”

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1