Vacanța a început cu peripeții pentru Adela Popescu: «Radu e deja nervos»

adela_popescu_radu_valcan.jpg

adela popescu radu valcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în Barcelona
Foto: arhivă personală

Vacanța în doi a Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan nu a început prea bine. Deși au ales o destinație de vis, Barcelona, și l-au lăsat pe micuțul Alexandru acasă, pentru a se bucura de o vacanță romantică, lucrurile nu au debutat deloc bine pentru cei doi soți.

Haosul a început din aeroport, când avionul în care se urcaseră s-a defectat și au fost nevoiți să aștepte trei ore pentru a decola. Pe aeroportul din Barcelona, altă problemele: bagajele nu mai apăreau. Eu vă zic: "ceva necurat se întâmplă. Radu începe să fie nervos, dar eu nu am un pretext mai bun să-mi cumpăr haine", a încercat Adela să glumească. Din fericire pentru ei, chiar dacă au așteptat mai mult, cei doi și-au recuperat bagajele.

Nici nu au ieșit bine din aeroport, că s-au confruntat cu o nouă încercare: nu au putut găsi un taxi, pentru că, fix în ziua în care ei au ajuns în Barcelona, taximetriștii și șoferii de uber au decis să facă grevă. Radu începuse deja să fiarbă, dar prezentatoarea de la PRO TV a fost cea care a făcut haz de necaz, chiar dacă și aparatul de bilete pentru autobuz se defectase chiar dacă mai aveau doar trei oameni în față. Și-au încercat norocul și la metrou, unde coada la bilete era de zeci și zeci de oameni. Au reușit să ajungă în oraș, dar nu apu putu mânca la niciun restaurant, pentru că au nimerit chiar în perioada de câteva ore în care sunt închise pentru siesta de fiecare zi a spaniolilor.

barcelona.jpg

barcelona priveliste
Priveliștea de vis a fost cea care a liniștit lucrurile și i-a ajutat pe cei doi să uite de peripeții
Foto: arhivă personală

 

Adela Popescu este însărcinată a doua oară

Adela și Radu vor deveni din nou părinți de băiat. Vedeta tv este înărcinată în patru luni. Pentru a da vestea întregii familii, Adela a pregătit un moment special chiar de ziua lui Alexandru, fiul lor de doi ani. Întreaga familia a purtat tricouri înscripționate care sugerau trăirile lor în legătură cu vestea cea mare! Pe blog, Adela a a dezvăluit și că cel de-al doilea copil al său va fi tot băiețel.

"Înainte de momentul tortului ne-am schimbat toți patru în tricouri inscripționate cu mesaje menite să înglobeze toate trăirile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru. Acestea aveau să vorbească despre surprindere, lacrimi de fericire, panică, extaz, panică din nou, dar și despre o liniște ce vine din siguranța că frățiorul lui Alexandru va aduce, odată cu venirea lui pe lume, și mai multă fericire în familia noastră", a declarat Adela.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Adela Popescu, prezentatoarea de la „Vorbește lumea”, a intrat într-o binemeritată vacanță. Vedeta de la Pro Tv a dorit să împărtășească și cu prietenii virtuali modul în care s-a desfășurat prima ei zi de concediu, mai ales că, de curând, Adela anunțat că este însărcinată cu bebe numărul 2, așa că admiratorii ei doresc să fie mereu puși la curent cu modul în care actrița de telenovele își petrece timpul.

  • adela popescu bebelus

    Prezentatoarea "Vorbeşte lumea" de la Pro TV numără lunile până când va deveni mămică din nou şi i se pare că timpul se scurge parcă mai repede decât la prima sarcină. Adela Popescu le-a arătat fanilor ei că burtica a început să i se contureze deşi are doar 4 luni şi jumătate de sarcină şi parcă şi kilogramele în plus s-au depus tot în timp record.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1