Vă vine să credeţi că are 70 de ani? Iată secretele lui Mihai Constantinescu

8-vedete-1-mihai-constantinescfdszfsdu.jpg

Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu are un tonus de invidiat, iar doamnele nu-l scapă din ochi pe plajă, la Mamaia

Nu mulţi au curajul lui la 70 de ani, pe care îi va împlini peste numai 5 luni! Mihai Constantinescu s-a pozat pe Litoral la bustul gol, îmbrăcat doar în slip, apoi s-a mândrit cu fotografia pe reţelele sociale. Comentariile admirative au curs lanţ, iar noi am încercat să aflăm toate secretele şi reţetele solistului. Aşadar, luaţi notiţe!

Pe 7 noiembrie 2008 a fentat-o pe “Doamna cu coasa” şi a fost operat cu succes la inimă, de către o echipă de medici de la Târgu Mureş. Diagnosticul, stenoză aortică, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală, ne-a dat atunci fiori pe şira spinării, dar iată că de la acea cumpănă şi până azi, Mihai Constantinescu n-a mai avut, din fericire, probleme.

La starea bună de sănătate a contribuit însă şi regimul alimentar, dar şi tonusul muscular dobândit de-a lungul timpului, pentru că nu trebuie să uităm că solistul e absolvent al Institutul de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti. Curioşi şi invidioşi deopotrivă, l-am sunat să aflăm unde a găsit elixirul tinereţii, dar şi să-l lăudăm pentru poza curajoasă pe care a făcut-o pe plajă. Am primit în schimb sfaturi simple, la îndemâna oricui. „Eu nu mănânc nimic după ora 19.30, iar de multe ori la cină prefer câteva felii de pepene. N-am avut niciodată mai mult de 73 kg, ba chiar multă vreme am avut 68, iar în prezent acul cântarului arată 71. Vara nu-mi doresc carne, am scos-o din meniu. La micul dejun mănânc un sandviş cu ceai, între mese limonadă cu mentă, la prânz mănânc doar ciorbă, niciodată felul doi, iar la cină doar pepene. Ca mâncăruri îmi plac humusul, ardeiul copt, salatele de tot felul. Nu am mers la sală, însă îmi doresc să ajung şi să mă antrenez cu greutăţi mici. Cred că arăt bine pentru că am o genă bună. Tata nu a fost niciodată gras”, a spus Constantinescu pentru Click!

Copiii de azi îi fredonează piesele din anii ’90

Mihai Constantinescu s-a născut pe 4 ianuarie 1946 la Bucureşti, iar în 1964 intră în grupul Mondial. Ulterior, alături de Olimpia Panciu şi Marius Ţeicu, face parte din trio-ul de aur lansat de Titus Munteanu. În anii ’90 face ravagii cântând alături de Anastasia Lazariuc, şlagărul „Maria” fiind emblematic pentru cei doi. Are la activ peste 20 de albume muzicale, iar copiii zilelor noastre  fredonează şi acum, cot la cot cu părinţii, “Iubiţi şi câinii vagabonzi” (1999), “Maria Mirabela” (1982) sau “O lume minunată” (1979).

«Nu mă interesează căsătoria»

În ultimii ani, lui Mihai Constantinescu i-au fost alături fosta soţie, Mihaela Constantinescu (55 de ani), dar şi actuala iubită, Simona Secrier (44 de ani). Asta pentru că cele două se înţeleg de minune, iar solistul a rămas în relaţii foarte bune cu femeia de care a divorţat oficial în 2003. Cu Simona a avut o tentativă de însurătoare anul trecut, dar au amânat, iar acum s-au răzgândit. “Un cal, când îl ţii foarte strâns în frâu, vrea să scape. Aşa că nu mă interesează căsătoria. Cât despre copii, ar fi trebuit să am în urmă cu mult timp. Am în jurul meu foarte mulţi copii, aşa că nu duc lipsă”, ne-a spus artistul.  

8-vedete-mihai-constantinescu-2-c.chirila-1.jpg

Mihai Constantinescu
Ţine şi acum concerte pe bandă rulantă

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1