Va deveni tată pentru a doua oară, dar tot întoarce capul după femei

florin piersic jr.jpg

florin piersic junior
Florin Piersic Jr. are o fetiță de nouă ani și va deveni tătic pentru a doua oară peste câteva luni
foto: Eduard Enea

Ce-i frumos și lui Florin Piersic Jr. îi place! Ce contează că actorul în vârstă de 48 de ani e pe cale să devină pentru a doua oară tată? Frumusețile care trec pe stradă se cer admirate. Mai ales dacă vremea e mohorâtă, iar orașul pare pustiu. Florin Piersic Jr. a fost surprins de fotoreporterii Click! Întorcând capul după o necunoscută sexy pe stradă.

Înaltă, brunetă, cu părul în vânt, cu picioare interminabile puse în valoare de dresurile negre și cizmele lungi cu tocuri stiletto. Unde mai pui că, privită din spate, domnișoara nu părea să poarte nimic pe sub haina de stofă care abia îi acoperea fundul. O priveliște care nu putea lăsa pe nimeni indiferent, iar când spunem nimeni, ne găndim și la viitorul tătic Florin Piersic Jr., care a avut norocul să se intersecteze cu frumoasa necunoscută într-o zi mohorâtă de noiembrie.

Ziua nu începuse promițător pentru viitorul tătic. Florin Piersic Jr. Avea un aer abătut la întâlnirea cu un prieten pentru un contract, în zona Sălii Palatului din Capitală. De acolo a pornit cu mașina spre Piața Romană, dar a renunțat repede la ea pentru o plimbare pe jos. Îmbrăcat sport, cu pantaloni gri cu buzunare si un hanorac negru, Florinel a fumat țigară de la țigară până a apărut ea, ca să-i însenineze ziua.

Tânăra necunoscută, grăbită și dezinvoltă, l-a făcut pe Florin să-și sucească gântul după ea, cât pe ce să și-l frângă. A rămas cu capul întors și i-a urmărit câteva secunde bune pașii pe caldarâm. Noroc că nu venea nimeni din față, căci am fi asistat la un mic accident! Când, într-un final, s-a întors, chipul lui Florin părea o idee mai senin.

 • florin piersic junior
  Florin Piersic Jr. întoarce capul după o frumoasă necunoscută
  foto: Mihai Ionescu
 • florin piersic junior
  Florin Piersic Jr. întoarce capul după o frumoasă necunoscută și o urmărește lung cu privirea
  foto: Mihai Ionescu
 • florin piersic junior
  După câteva secunde bune de admirat, Florin Piersic Jr. își vede de drum
  foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/3

Florin Piersic Jr. va deveni în curând tată pentru a doua oară. Iubita actorului, Andreea este însărcinată în șapte luni. Cei doi s-au afișat de curând împreună la premiera filmului „Lumea e a mea/ The World is Mine”, debutul în lungmetraj al regizorului Nicolae Constantin Tănase. Florin nu este însă la prima experiența ca tătic. El mai are o fetiță, Sonia, în vârstă de nouă ani, cu fosta sa iubită, actrița Dorina Chiriac.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1