„Urmele albe” care ar demonstra că Maria Constantin l-a înșelat pe Marcel Toader

maria_c.jpg

maria constantin
Marcel Toader susține că are probe care dovedesc că Maria l-a înșelat
Foto: Facebook

După o lungă tăcere, Marcel Toader a făcut declarații bombă despre Maria Constantin. Fostul rugbist susține cu îndârjire că soția sa l-a înșelat și are probe care dovedesc acest lucru. El a prezentat imaginile compromițătoare într-o emisiune.

Pe 6 septembrie, Marcel Toader a fost invitat în cadrul emisiunii „Acces direct”, unde a rupt tăcerea și a aruncat cu acuzații în toate direcțiile, luându-le la rost inclusiv pe cele două invitate în platou, cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan și Paula Crăciunescu, zisă și „mama adoptivă” a Gabrielei Cristea, fosta soție a afaceristului.

El crede că Maria Constantin ar fi întreținut relații intime chiar în mașina sa, cu un bărbat care ar fi „director la Mediu în Severin”, iar pentru a-și întări acuzația, Marcel Toader a prezentat și probe: „Eu sunt un om informat să știi. Nu vorbim de bârfe aici. Vorbim de lucruri concrete.”

urmele_picioarelor_ei.jpg

marcel toader
Marcel Toader susține că acestea ar fi urmele picioarelor goale ale MAriei, puse pe bord când ar fi întreținut relații intime
Foto: captură foto/Antena 1

Este dispus chiar să facă teste ADN, pentru a confirma identitatea presupusului amant: „Eu vin cu probe, putem să facem test ADN. Îi luăm pe amândoi. Eu nu vin cu fire de păr (Mirela Vaida, gazda emisiunii, îl întrebase dacă a găsit fire de păr ale amantului în mașină, n.r.), vin cu altceva. Am uitat pachețelul acasă.” El a susținut totuși că nu a putut să vină cu cea mai zdrobitoare probă împotriva Mariei pentru că emisiunea a fost difuzată la o oră nepotrivită, printre telespectatori fiind și copii.

urme.jpg

marcel toader
Marcel Toader insinuează că ar fi găsit și urme de lichid seminal pe tapiseria unui scaun
Foto: captură foto/Antena 1

Totuși, prezentatoarea a cerut echipei media să dea pe post câteva imagini cenzurate, realizate de Marcel în mașina sa, fiind vorba despre niște „urme albe” găsite pe bord. El insinuează că ar fi urmele picioarelor goale ale Mariei și chiar lichid seminal pe tapisera unui scaun, urme găsite după ce ea a venit târziu, în noapte, acasă. Urme asemănătoare ar fi găsit și pe o rochie a acesteia, pe care a încercat să o bage în mașina de spălat imediat când a sosit.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1