Ups! Le-am prins cu mâna în slip!

6_foto-1-5-col-zoom-mult.jpg

Brigitte Năstase – 40 de ani. Bruneta mai avea puţin şi ne arăta ceea ce doar soţul ei, Ilie Năstase, vede acasă

N-ai cum să fii vedetă şi să faci plajă liniştită în staţiunea Mamaia. Paparazii sunt la tot pasul, aşa că trebuie să arăţi impecabil, să sugi burta, să maschezi „aripioarele” şi să ţii locului bikinii buclucaşi.

Decât să fii fotografiată în costumul Evei, din cauza vreunui accident nedorit, mai bine stai cu mâna pe slip şi îl păzeşti ca pe un trofeu. Aşa s-or fi gândit şi vedetele noastre, pe care fotoreporterii Click! le-au surprins în ipostaze haioase pe Litoralul românesc.

După fiecare baie în valuri sau de fiecare dată când îşi schimbau poziţia pe cearşaf, fetele verificau dacă slipul le acoperă cum trebuie zona inghinală.

Imagini demenţiale ne-a oferit Brigitte Năstase (40 de ani), căreia puţin i-a lipsit să nu ne arate ceea ce doar Ilie Năstase, soţul ei, are voie să vadă, în dormitor.

La fel de preocupată de slipul costumului de baie a fost şi Raluca Pastramă (26 de ani), soţia lui Pepe, care trebuie să recunoaştem că arată senzaţional după două naşteri. Bronzul şi l-a pus în valoare cu un costum alb, care pe cât e de frumos, pe atât e de periculos. Doamne-fereşte să fie transparent, căci gata, ai păţit ruşinea!

Alina Puşcaş (31 de ani), prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” (Antena 1), şi fotomodelul Laurette Atindehou (33 de ani) au părut mai degrabă interesate de zona din spate a chilotului. Frumoasa mulatră a purtat un costum de baie desprins parcă din serialul Baywatch, extrem de decoltat în partea de jos. Şi Alexandra Stan (28 de ani) a fost o adevărată apariţie la malul Mării Negre. Solista a făcut plajă în Constanţa, crezând că poate scapă nepozată, însă din fericire fotoreporterii Click! sunt peste tot. Vedeta s-a bronzat fără sutien, nonşalantă, însă a avut grijă să-şi aranjeze slipii minusculi.

loading...
Loading...

Citește și

  • brigitte nastase

    De când Ilie Năstase i-a cumpărat un apartament luxos la malul mării, Brigitte are toate motivele pentru a sta cât mai mult cu putință în stațiunea Mamaia.

  • brigitte nastase palatul parlamentului

    Brigitte Năstase (40 de ani) este adepta operațiilor estetice, de-a lungul timpului demonstrând că bisturiul este unul dintre cei mai buni prieteni ai ei. Bruneta nu a dat de înțeles că s-ar opri aici cu intervențiile, cu toate că din ce în ce mai mulți internauți sunt de părere că s-a afirmat destul prin prisma acestora. Brigitte a alăturat două fotografii din două perioade diferite, iar internauții au ales care din ele o avantajează cel mai mult.

  • La finalul lunii ianuarie, Laurette Atindehou anunţa: ”În curând voi deveni doamna Nistor”, şi chiar s-a ţinut de cuvânt. Marţi, 21 februarie, mulatra a semnat certificatul de căsătorie în Penitenciarul Jilava, acolo unde îşi ispăşeşte pedeapsa proaspătul soţ, Ciprian Nistor, pentru o evaziune de 3 milioane de euro.

  • S-au dus zilele când prezentatoarei emisiunii „Te cunosc de undeva” i se potrivea refrenul „Liberă la mare”. Îndrăgostită până peste urechi de tatăl celor doi copii ai ei, Alina Puşcaş nu-şi poate ţine mâinile acasă, chiar dacă în jur sunt sute de turişti.