Ups! Delia, la un pas să dea nas în nas cu fostul iubit în Maldive

delia_si_matteo.jpg

delia, matteo
Delia și Matteo, pe vremea când formau un cuplu
foto: arhiva Click!

Matteo a dat-o uitării pe Delia Matache (35 de ani), marea lui dragoste. După despărțirea cu cântec din 2008, solistul a rămas cu inima frântă, însă, treptat-treptat, iată că Elena Neagu, cu care este de trei ani, a reușit să îi intre în suflet.

În timp ce Delia se răsfață în vacanță cu soțul ei, Răzvan Munteanu, după un an epuizant, cu zeci de spectacole, iată că nici Matteo, fostul iubit al solistei, nu se lasă mai prejos.

Matteo și iubita lui, Elena Neagru, care îi este și impresară, și-au făcut bagajele și au plecat tocmai în Maldive, de unde frumușica brunetă a postat fotografii la greu, pe rețelele sociale.

deliaZoom
Delia și soțul ei în Maldive
foto: arhivă personală

 

Surpriză, pe acele meleaguri a ajuns acum două zile și Delia, după ce mai întâi s-a relaxat în India. La cum stau lucrurile, cei doi foști iubiți au mari șanse să dea nas în nas pe plajă sau prin vreun local.

matteoZoom
Matteo și iubita lui în Maldive
foto: arhivă personală

 

Delia și Matteo au bifat o relație de doi ani, în perioada 2006-2008, despărțirea survenind, potrivit apropiaților lor, după ce cântărețul a călcat strâmb, în timp ce ea se afla în turneu. O vreme nu și-au mai vorbit, dar cum ambii sunt în showbiz, ei au revenit la sentimente mai bune, lăsând totuși loc de ”Bună ziua”.

loading...
Loading...

Citește și

  • foto

    Delia Matache a devenit pe 26 decembrie mătuşă şi este cât se poate de fericită. Miercuri, 27 decembrie, a fost în vizită la sora sa, care se află internată la o cinică privată, pentru a o vedea pe micuţa care va purta numele Jessica. Vedeta nu şi-a putut stăpâni bucuria şi a dorit să împrtăşească un instantaneu cu nepoţica sa prietenilor virtuali care s-au grăbit să o felicite şi să îi ureze tot ce este mai bun în lume.

  • delia fata lu tata versuri

    Încă un succes poate fi notat în dreptul Deliei, dar şi un scandal de proporţii. Artista a lansat recent piesa "Fata lu' tata", dar fanii i-au sărit imediat în cap. Unii au întrebat-o dacă în videoclip apare tatăl ei, alţii au criticat versurile, scrise de Carla's Dreams. Una peste alta, controversele au dus melodia în top, cu aproape două milioane de vizualizări, în doar câteva zile.