Unde sparge Delia 60.000 de euro pe care îi ia de Revelion

14-vedete-7-col-delia.jpg

delia revelion vacanta
Delia cântă în mai multe locuri din Bucureşti
foto: arhiva personală

Adevărat tur de forţă pentru Delia în noaptea de Anul Nou! Artista va fugi de la un concert la altul. Va începe seara în Piaţa George Enescu, va continua în Centrul vechi, apoi va ajunge la o sală de evenimente şi va încheia la un club de fiţe. De peste tot, solista va aduna nu mai puţin de 60.000 de euro, iar a doua zi va pleca aşa cum face de obicei într-o vacanţă exotică.

A devenit tradiţie pentru Delia ca în prima zi a anului să se afle în avion. Cum noaptea de Revelion o petrece de ani buni pe scenă, este de înţeles de ce la 1 ianuarie, artista se grăbeşte să fugă departe. Cântăreaţa a anunţat că în primele zile ale lui 2018 va ajunge într-o destinaţie la care visează de ceva timp. Delia şi soţul ei şi-au rezervat locuri la un resort din India. Vacanţa o face pe artistă să îşi dorească să "sară" peste Revelion şi să se îmbarce în cursa care o va duce în paradis. Chiar ea le-a mărturisit fanilor că vrea să termine de cântat şi să-şi onoreze contractele în urma cărora va încasa fabuloasa sumă de 60.000 euro şi să înceapă să colinde prin India.

Artista a avut un an plin, cu multe concerte şi filmări la Antena 1, iar pe final de 2017 a devenit mătuşă. Oana, sora cântăreţei, a născut o fetiţă, care a adus multă bucurie în familie.

loading...
Loading...

Citește și

 • foto

  Delia Matache a devenit pe 26 decembrie mătuşă şi este cât se poate de fericită. Miercuri, 27 decembrie, a fost în vizită la sora sa, care se află internată la o cinică privată, pentru a o vedea pe micuţa care va purta numele Jessica. Vedeta nu şi-a putut stăpâni bucuria şi a dorit să împrtăşească un instantaneu cu nepoţica sa prietenilor virtuali care s-au grăbit să o felicite şi să îi ureze tot ce este mai bun în lume.

 • delia fata lu tata versuri

  Încă un succes poate fi notat în dreptul Deliei, dar şi un scandal de proporţii. Artista a lansat recent piesa "Fata lu' tata", dar fanii i-au sărit imediat în cap. Unii au întrebat-o dacă în videoclip apare tatăl ei, alţii au criticat versurile, scrise de Carla's Dreams. Una peste alta, controversele au dus melodia în top, cu aproape două milioane de vizualizări, în doar câteva zile.

 • delia

  E forfotă mare la Indigo at O2 Arena, loc unde în doar câteva ore Delia îşi dă întâlnire cu fanii ei. Solista duce spectacolul "Psihedelia" la Londra, iar pentru acest show grandios pus în scenă de artistă s-au vândut aproape toate bileltele, deşi nu au preţuri deloc de neglijat. Cei care vor să o vadă pe cântăreaţa mai găsesc locuri doar în picioare.

 • Foto

  Cântăreaţa Delia Matache (35 de ani) este cunoscută pentru timbrul său deosebit, concertele impresionante, apariţiile în calitate de membru al juriului în diverse emisiuni de talente şi pentru spiritul său liber . Nu se fereşte să se exprime colorat, să îmbrace tot felul de ţinute extravagante şi să se bucure asemenea unui copil. Delia este la fel de cunoscută şi pentru felul său direct de a fi. Artista a declarat de nenumărate ori că nu îşi doreşte să devină mamă, dar, se pare că acest lucru s-ar putea schimba în viitorul apropiat.