Unde şi-a dus Anca Lungu fetiţa în vacanţă! Prezentatoarea a colindat toată ţara

anca.jpg

anca lungu vacanta fetita natalia bucovina mare delta dunarii
Anca Lungu a bătut ţara-n lung şi-n lat
foto: arhiva personală

Nu trece vară fără ca Anca Lungu să nu includă în lista ei de destinaţii de concediu, zona Bucovinei. În această vacanță prezentatoarea Observator de la Antena a făcut turul mănăstirilor din zonă şi şi-a dus fetiţa în premieră în Delta Dunării.

Anca Lungu a avut o vară plină. Şi-a vizitat familia din Bucovina, unde s-a bucurat de bucatele tradiționale gătite de mama sa, și a adăugat o vacanță la mare, dar şi în Deltă.

anca_costum.jpg

anca lungu vacanta fetita natalia bucovina mare delta dunarii
Anca şi Natalia au dat fuga şi la mare
foto: arhiva personală

"Am fost cu Natalia la mare, am fost în Delta Dunării, la Sfântul Gheorghe, la Festivalul de Film Anonimul, dar și acasă, în Bucovina. În tot acest timp Natalia a exersat mersul în picioare și cred că se înțelege de ce n-am mai avut timp de nimic", a povestit Anca.

Prezentatoarea Observator de la Antena 1 a mărturisit că prima ieșire la mare a Nataliei a fost anul trecut, când avea o lună, însă abia acum micuța s-a bucurat cu adevărat de nisip și apă.

anca_lungu.jpg

anca lungu vacanta fetita natalia bucovina mare delta dunarii
Vedeta tv radiază de fericire de când a devenit mămică
foto: arhiva personală

"Am mai luat-o și în Grecia apoi, la doar trei luni, dar, într-adevăr, anul acesta a fost primul în care a interacționat cu apa și nisipul. I-a plăcut atât de mult, încât a și mâncat. Cred că a fost activitatea ei preferată. Lăsând gluma la o parte, ieșirile la mare i-au făcut foarte bine. Ne-am întors de acolo odihnite și pline de viață", a completat prezentatoarea  Observator de la Antena 1. 

anca_lungu_2.jpg

anca lungu vacanta fetita natalia bucovina mare delta dunarii
Prezentatoarea şi-a dus fetiţa în vizită la bunici în Bucovina
foto: arhiva personală

O premieră a fost și vizita în Delta Dunării, acolo unde Anca spune că a găsit cea mai frumoasă plajă din țară. "Eu am mai fost de câteva ori acolo, ultima dată acum doi ani, tot la Festivalul de Film Anonimul. Însă Natalia nu mai fusese. E un colț de paradis la Sfântul Gheorghe, cu una dintre cele mai frumoase plaje din România și peisaje unice. În cele câteva zile petrecute acolo am reușit să realizez și un reportaj pentru Observator sub forma unui scurtmetraj dedicat Festivalului Internațional de Film Independent Anonimul. E un eveniment de la care ne propunem să nu lipsim în niciun an", a adăugat Anca Lungu, care şi-a continuat vacanţa în Moldova.

Acasă în Bucovina înseamnă și mâncare, tradițională, gătita de mama. Așa se face că Prințesa Polonic a stat de data aceasta departe de bucătărie și s-a lăsat răsfățată de aromele copilăriei.

"Mi-am propus să gătesc în vacanță, acasă, în Bucovina. Tatălui meu îi plac foarte mult pastele și m-am gândit să-i fac o surpriză, însă meniul mamei a fost atât de încărcat, încât pur și simplu nu mi-am găsit loc în bucătărie. A copt cei mai buni cozonaci, a fiert sărmăluțe în foi de hrean și viță de vie, a gătit cea mai bună rață pe varză, pui cu smântână și multe alte bunătăți", a mai spus vedeta tv.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1