Unde se relaxează Elena Ionescu înainte să nască. Ce bine arată graviduța!

elena_ionescu_1.jpg

Unde se relaxează Elena Ionescu înainte să nască
Foto: Instagram

Elena Ionescu, fosta solistă de la Mandinga, se bucură din plin de timpul frumos de afară, în ultima săptămână de sarcină. Aceasta și-a afișat burtica într-un costum de baie viu colorat, profitând de această perioadă de relaxare, în care și-a anulat toate concertele, pentru a se putea pregăti pentru marele moment. Cântăreața a anunțat că nașterea va avea loc prin cezariană, deoarece în urmă cu câțiva ani a suferit o operație la ochi, iar riscul unei nașteri naturale ar fi mult prea mare, din pricina presiunii care se exercită în acel moment.

Graviduța Elena Ionescu, în vârstă de 30 de ani, a decis că în ultima săptămână de sarcină are nevoie de relaxare din plin, așa că a profitat de temperaturile călduroase ale verii și s-a relaxat pe marginea unei piscine. Elena mai are doar o săptămână până își va strânge pentru prima oară băiețelul în brațe, iar o ieșire la aer liber părea cea mai bună idee de petrecere a timpului, până să îl întâmpine pe lume pe micuțul Răzvan.

elena_ionescu_la_piscina_2.jpg

Elena Ionescu a decis să se relaxeze la piscină, în ultima săptămână de sarcină
Foto: Instagram

Cu ocazia acestei ieșiri, cântăreața a optat pentru un costum de baie viu colorat, mulat pe burtică, și care îi venea de minune. Deși artista a mărturisit recent în cadrul unei emisiuni că a acumulat 11 kg pe timpul sarcinii, prietenii ei virtuali i-au admirat acesteia silueta, care era bine-pusă în evidență de ținuta aleasă pentru piscină.În dreptul pozelor de la piscină publicate de Elena pe rețelele de socializare, urmăritorii acesteia au avut numai cuvinte de laudă la adresa cântăreței. „Ce burtică minunată!”, „Ai un trup perfect, Elena!”, „Naștere ușoară”, i-au transmis admiratorii acesteia. Elena este căsătorită cu Dragoș Stanciu și va deveni în curând mămică pentru prima oară.

elena_ionescu_la_piscina.jpg

Ce bine arată Elena Ionescu, gravidă, în costum de baie!
Foto: Instagram

„Am avut concert acum nici o săptămână. N-am avut nicio problemă, pot să cânt și acum. De azi, gata, am oprit concertele. Mai am zece zile. Am zis că astea zece zile stau și eu liniștită. Am fost ieri la penultima analiză. Mi-a spus că totul este ok, că bebelușul arată foarte bine”, susținea, recent, Elena Ionescu, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

 

loading...
Loading...

Citește și