Unde se ascunde tatăl biologic al Antoniei. Acesta este cel mai mare secret al cântăreţei

Părăsită de tată chiar înainte de a se naşte, Antonia şi mama ei au ocolit mereu răspunsul la întrebarea “unde se ascunde tatăl cântăreţei”. Nimeni nu ştie care este motivul pentru care se feresc să se afle detalii despre el.

Trecutul Antoniei este unul tulburător. Părinţii ei s-au despărţit înainte ca ea să se nască şi, la doar câteva luni distanţă, mama artistei l-a cunoscut pe Mihai Iacobescu, cel care mai apoi a adoptat-o pe Antonia şi i-a dat numele său, în acte. La vârsta de cinci ani, Antonia ajungea cu mama şi cu tatăl său adoptiv în America, pentru o viaţă mai bună. Mihai Iacobescu lucra la circ şi a prins un contract avantajos peste Ocean.

Doar că, după 13 ani petrecuţi în SUA, după ce mama sa a divorţat de tatăl adoptiv, vedeta a fost nevoită să se întoarcă în România. La acea vreme s-a vehiculat că artista şi mama sa, Denise Iacobescu, au fost, de fapt, expulzate din Statele Unite. O perioadă, Antonia s-a răcit de Mihai Iacobescu, dar, după ce i-a acceptat acestuia noua relaţie, s-au apropiat din nou.

Cert este că niciodată Antonia nu a dorit să vorbească despre tatăl ei biologic, şi aceeaşi poziţie a adoptat-o şi mama ei de fiecare dată când a fost întrebată ceva de acest subiect. 

În mod curios, tatăl biologic al Antoniei nu a profitat să iasă până acum pe la televiziuni ca să-şi spună povestea, cum s-a întâmplat în alte cazuri. Nimeni nu știe nimic despre el, dacă se află în România sau dacă are o altă familie.  

antonia.jpg

antonia
Antonia are un corp de invidiat la 28 de ani și după trei sarcini
foto: arhivă personală

antonia.jpg

Antonia silicoane, iubita lui Alex Velea, Antonia sexy, sexy-mamica, solista, videoclip
Antonia este o mămică sexy cu trei copii
foto: arhiva personală

 

loading...