Unde o duce Vladimir Drăghia pe Alice, în luna de miere. Destinaţia e stabilită cu mult timp înainte

draghia_si_alice.jpg

vladimir draghia alice cavaleru
Vladimir Drăghia şi Alice Cavaleru au ales o destinaţie orientală pentru luna lor de miere
Foto: arhivă personală

Cinci luni petrecute departe de casă, în Republica Dominicană, l-au transformat pe Vladimir Drăghia. S-a îmtors nu doar plini de răni, ci şi mai hotărât în ceea ce priveşte viitoul lui alături de femeia care i-a dăruit în urmă cu un an o fetiţă. Câştigătorul "Exatlon" şi-a luat inima-n dinţi şi şi-a cerut iubita de nevastă, ba chiar a planificat şi destinaţia pentru luna lor de miere.

Vladmir Drăghia este un bărbat organizat. Cum pregătile pentru nunta din 21 iulie au intrat în linie dreaptă, fostul concurent Exatlon a trecut la o altă ptoblemă pe care o avea trecută pe listă: luna de miere. Şi a stabilit destinaţia în care se va relaxa alături de Alice Cavaleru, loc pe care de altfel l-a ales chiar iubita câştigătorului Exatlon. Dorinţa ei a fost luată imediat în calcul, astfel că imediat după nunta romantică de pe plajă, Vladimir şu Alice îşi vor lua bagajele pentru a călători în Maroc.   

12_2-col-draghia.jpg

Vladimir Drăghia, alături de fetele lui, Zora și Alice
Foto: arhivă personală

"Recunosc, nu mă mai gândisem la Maroc. Nici nu era pe harta destinațiilor mele, dar se pare că iubirea chiar te poartă departe, pentru că instant mi-am dorit să mergem în Maroc. La întoarcerea mea în România, m-am așezat stângaci pe un genunchi si am întrebat-o pe Alice dacă vrea să îmbătrânim împreună. Asta se traduce în nuntă. În stilul nostru relaxat, desigur, fără prea multe tradiții bifate, dar cu siguranță cu o lună de miere atașată.  Pentru că o surprindeam des uitându-se pe Instagram la fotografii cu orașele imperiale ale Marocului și pentru că știu cât de mult îi place arhitectura orientală, am început să mă interesez cum ajungem acolo cât mai repede având în vedere că vom merge cu Zora si o sa fie prima dată în avion. (...) Mă bucur că plecam imediat după nunta noastră, care va avea loc weekend-ul viitor, pe plajă. Nu că am avea noi mult stres cu pregătirile de nuntă acum, dar îmi place idea unui sejur organizat, care este o premieră pentru noi. Am mai aruncat și eu un ochi pe articolele pe care le citește Alice despre Maroc și îmi dau seama că într-adevăr e o destinație plină de istorie și mister, pe care trebuie să o vizitezi măcar o dată în viață", a notat Vladimir Drăghia pe blogul personal.  
 
Loading...

Citește și

  • vladimir draghia exatlon

    Norocul i-a surâs lui Vladimir Drăghia! Îndrăgit de public "faimosul" a reuşit să câştige marele premiu în valoare de 100.000 de euro de la Exalon, sumă care nu i-a intrat însă în buzunar, ci a donat-o copiilor bolnavi. În trecut, el s-a confruntat cu mari probleme financiare, ba chiar avea restanţe uriaşe la întreţinere. Lucrurile s-au schimbat, iar acum Drăghia nu doare că este un tată responsabil, ci reuşeşte să-şi rotunjească frumuşel veniturile din afaceri.

  • Vladimir Drăghia a câştigat “Exatlon” (Kanal D) şi premiul de 100.000 de euro, pe care îl va dona, însă până în 2018 actorul-sportiv a tras din greu, la nenumărate emisiuni, ca să facă rost de bani. Pe atunci nu avea copil şi o familie liniştită, ci doar multe datorii şi bătăi de cap.

  • Vladimir Drăghia (32 de ani) a câștigat, după cinci luni de probe grele susținute în Republica Dominicană, trofeul ”Exatlon” și premiul în valoare de 100.000 de euro, însă dorul de casă l-a copleșit. Luni, la revenirea în țară, marele învingător și-a îmbrățișat cu drag iubita, Alice Cavaleru, și drăgălașa fiică, Zora, care l-a mai văzut, în acest răstimp, doar pe micul ecran.

  • vladimir draghia ionut sugacevschi

    Vladimir Drăghia este marele câştigător al "Exatlon", dar drumul lui până la marele premiu a fost unul lung şi anevoios. Dorul de casă şi de fetiţa lui Zora, în vârstă de 10 luni, l-a măcinat teribil, iar miercuri seară cu puţin înainte să afle rezultatul votului, concurentul a făcut dezvăluiri emoţionante despre iubita pe care a lăsat-o acasă să se ocupe de copil. Alice nu a apărut la televizor, aşa cum au făcut-o soţia şi mama rivalului său, Ionuţ, şi toată lumea a crezut că sunt tensiuni între cei doi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1