Unde își vor putea lua oamenii adio de la Andrei Gheorghe

andreiii_gheorghe.jpg

Andrei Gheorghe

Pe pagina oficială a lui Andrei Gheorghe a apărut un mesaj în care s-a anunțat oficial unde se pot întâlni oamenii pentru ultima dată cu el. Pe lângă informațiile oferite, mesajul publicat pe Facebook conține și câteva cuvinte despre omul care era Andrei Gheorghe.

Alături de mesaj, pe pagină a fost publicată și o fotografie cu jurnalistul. Oamenii se pot întâlni pentru ultima oară cu realizatorul de radio și tv la Galeria Mobius joi 22 martie și vineri 23 martie, iar incinerarea va avea loc sâmbătă, 24 martie la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici la ora 10 a.m.

„Salutare Națiune! Fiul tău Andrei a plecat dintre noi, a plecat așa cum a venit, ca o explozie care nu știe să ceară voie la nimic. Fiul tău Andrei a fost și fiu rispitor și cel mai blajin creștin. Fiul tău nu s-a temut să fie liber, să spună ce crede, să trăiască cum crede. Și-a iubit copiii, familia, și femeile, radio-ul, tv-ul, presa scrisă și online-ul, filmele și toate manifestările culturale inteligente. Iubea și știința sau poate mai degrabă o respecta, nimic din ceea ce merita nu a scăpat neiubit de Andrei. Și da, știa să certe pe măsura iubirii sale, putea certa de la cel mai mic puradel până la tine, Națiune. Certa somând o schimbare, nu-i făcea plăcere, spera ca ceilalți să înțeleagă, să evolueze, să crească, chiar și împotriva dorinței sau putinței lor. Așa era el, Națiune, fiul tău Andrei, iubitul meu bărbat, minunatul lor tată, și senzaționalul vostru coleg mai mare, dar nu atât de mare încât să fi trebuit să plece... Stătea prost cu răbdarea, s-a grăbit....

Vă puteți lua rămas bun de la Andrei Gheorghe, joi 22 Martie și Vineri 23 Martie, la Galeria Mobius, Str Mendeleev D.I. nr 2, Sector 1, Bucuresti. Dorința exprimată în nenumărate ocazii a fost că la moartea să fie incinerat. Așadar, incinerarea are loc Sâmbătă 24 martie, la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici, ora 10 a.m.”, a fost mesajul publicat.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1