Unde îşi tatuează Alex Velea chipul Antoniei

Antonia si Alex Velea

alex antonia parinti copil cezariana
Alex Velea îşi completează colecţia de tatuaje cu chipul iubitei sale Antonia
foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Alex Velea (31 de ani) e hotărât să nu se oprească din a-şi acoperi fiecare parte a corpului cu tatuaje. Cum numele fiului său Dominic este deja prezent pe pieptul artistului şi chipul micuţului pe mâna stângă, se pare că următorul tatuaj este chipul Antoniei (26 de ani), iubita sa, acesta urmând să fie desenat în zona coapsei.

Alex Velea este extrem de ferict alături de Antonia şi fiul lor Dominic. Pe 27 decembrie micuţul împlineşte un an, dar artistul nu se grăbeşte să-l creştineze pe acesta deşi este o fire credincioasă. Acest lucru se va întâmpla după divorţul Antoniei de Vincenzo, primul ei soţ. “Botezul lui Dominic va avea loc doar după divorţul Antoniei de Vincenzo, atunci ne vom şi căsători. Este un pas firesc. Lucrurile vor intra într-o normalitate pe care ne-o dorim. Aşa a fost destinul nostru. Oricum, nunta nu va avea loc anul acesta şi nici botezul. Aş vrea ca nunta să aibă loc într-un loc frumos, cu soare, pe o plajă”, a spus Alex Velea pentru Click!.

Îşi tatuează chipul Antoniei pe coapsă

Trupul lui Alex Velea e plin de tatuaje, dar nu vrea să se oprească aici. Reporterii Click! au aflat în exclusivitate faptul că următorul tatuaj al lui Alex Velea va fi în zona coapsei, unde va trona chipul Antoniei.

Loading...

Citește și

  • alex velea

    Alex Velea (31 ani) are o răbdare de fier şi chiar nu pare să se agite prea mult că nu şi-a creştinat încă unicul fiu, pe Dominic, care pe 27 decembrie va împlini un anişor. Deşi babele îşi fac trei cruci că băiatul a rămas nebotezat, solistul susţine că băiatul lui nu se deoache uşor şi că e sănătos tun.

  • Antonia, ai grijă să nu-i încurci! Sâmbăta aceasta, la “Te cunosc de undeva!”, show difuzat de Antena 1 de la ora 20.00, Florin Ristei (28 de ani) va intra în pielea lui Alex Velea (31 de ani) şi va cânta piesa “Defectul tău sunt eu”.

  • antonia piese canibal parodie

    Vineri (13 noiembrie), Destul Tv a lansat o parodie intitulată „Cine îi scrie, de fapt, piesele Antoniei", în scenariul lui Bogdan Nicolai și Adi Butoi. Melodiile sunt scrise de un canibal din Africa, iar până acum nimeni nu a știut asta. Africanul este foarte talentant și îi poate face concurență fără probleme iubitei lui Alex Velea.

  • Maya

    O despart aproape 2.000 de kilometri de fiica ei, dar Antonia primeşte numai veşti bune despre Maya, care locuieşte în Italia, cu bunicii din partea tatălui. Deși are numai 5 ani, micuţa știe deja să scrie și să citească, în plus vorbește bine limba engleză.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1