Unde a fugit Maria Constantin, după avertismentele lansate de Marcel Toader

maria_constantin.jpg

maria constantin
Maria Constantin
foto: arhiva personala

Războiul dintre Maria Constantin și Marcel Toader se întețește! Cei doi s-au decis să meargă pe drumuri diferite, după mai bine de doi ani de căsnicie.

După ce Marcel a ieșit la atac, spunând că „Mirela Constantin trebuie să își stăpânească ciracii”, cântăreața de muzică populară a vrut să se detașeze de conflict, așa că și-a luat câteva zile libere, departe de Capitală.

maria_constantin_sinaia.jpg

maria constantin sinaia
Maria Constantin a plecat la Sinaia, alături de o prietenă
foto: arhiva personala

 

Miercuri (30 august), Maria a plecat la Sinaia împreună cu o prietenă bună, unde s-a relaxat și a încercat să uite, cât de cât, de problemele din viața sentimentală. Vedeta a mâncat clătite și s-a pozat prin stațiune alături de cea cu care a plecat în călătorie.

Între timp, Marcel Toader a negat acuzațiile potrivit cărora ar fi trimis o fotografie deocheată unei femeie, spunând, la Antena Stars, că sunt minciuni lansate de un „cirac alcoolic”. 

marcel-toader2.png

marcel toader maria constantin reprosuri avertisment
Marcel Toader a lansat un atac dur la soţia de care se pregăteşte să se despartă
foto: arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și

  • marcel toader maria constantin reprosuri avertisment

    Dacă până acum, protagoniştii divorţului momentului au preferat să păstreze tăcerea, se pare încep să se schimbe regulile! Enervat de fostele colege ale soţiei care au făcut declaraţii despre el la un post tv, Marcel Toader a ieşit la atac şi a lansat un avertisment către cântăreaţa de muzică populară de care se pregăteşte să divorţeze.

  • marcel toader casnicii mesaj neveste

    E limpede că Marcel Toader traversează o perioadă încărcată din punct de vedere sentimental. Afaceristul se află în pragul celui de-al şaselea divorţ şi dacă până acum a preferat să tacă, se pare că şi-a deschis sufletul în faţa unei femei în care are cea mai mare încredere. Despre despărţirea de Maria Constantin, omul de afaceri a vorbit deschis cu mama lui, departe de ochii curioşilor.

  • În septembrie 2015, Marcel Toader se căsătorea pentru a şasea oară. De data aceasta, aleasa a fost Maria Constantin, o solistă de muzică populară cu 24 de ani mai tânără decât el. Iată că, la nici doi ani de la nuntă, cei doi sunt cu actele de divorţ pregătite, iar Click! a aflat toate dedesubturile separării.

  • sorana

    Cea de-a șasea căsnicie a lui Marcel Toader se apropie cu pași repezi spre final. Maria Constantin, cea care i-a fost soție în ultimii doi ani, pare că vrea să pornească pe un drum separat. Vestea i-a uimit pe mulți, dar pe alții nu i-a șocat atât de tare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1