Unde a dus-o Alex Erbaşu pe soţia lui în luna de miere

alex_erbasu.png

alex erbasu andra iacob nunta
Alex Erbaşu şi Andra sunt împreună de 4 ani
Foto: arhivă personală

După o nuntă fastuoasă urmează o lună de miere în acelaşi registru! Alex Erbaşu cutreieră Italia cu frumoasa lui soţie Andra Iacob. Cei doi proaspăt însurăţei se plimbă prin cele mai frumoase oraşe şi se bucură de fiecare moment împreună.

După nunta despre care încă se mai vorbeşte, în showbiz, Alex Erbaşu (39 de ani) şi Andra Iacob (30 de ani) au fugit în luna de miere şi au ales ca destinaţie frumoasa Italia. Au făcut opriri în Toscana şi s-au plimbat cu telegondola în Veneţia, destinaţii de unde le-au trimis prietenilor imagini savuroase. Tandru cu soţia sa, Alex Erbaşu a avut grijă să imortalizeze momentele lor speciale şi să împarcă bucuria cu cei dragi.    

andra_si_alex_erbasu.jpg

andra iacob alex erbasu venetia
Anca Iacob şi Alex Erbaşu se află la Veneţia
Foto: arhivă personală

Miliardarul s-a cununat religios la 1 octombrie cu frumoasa Andra Iacob, cea care îi este alături de aproape patru ani. La 23 septembrie, cei doi au spus ”da” într-o ceremonie de cununie civilă la Primăria Sectorului 1 din Capitală, iar o săptămână mai târziu au păşit în faţa altarului.

rochie_andra.jpg

andra rochie trena
Trena miresei a cântărit 7 kilograme
Foto: arhivă personală

Nuntaşii n-au scăpat-o din priviri pe mireasă, care a avut o rochie semnată Doina Levintza, evaluată la 15.000 de euro. Trena spectaculoasă a cântărit 7 kilograme, dar a meritat tot efortul Andrei, care s-a cam chinuit să se plimbe îmbrăcată astfel. 

  

 

 

Loading...

Citește și

  • O nuntă cum n-a văzut Parisul s-a consumat sâmbătă, la “Pădurile Regale” din Corbeanca. Miri au fost Alex Erbaşu, pe vremuri cel mai râvnit burlac, şi Andra Iacob, o afaceristă din Constanţa. Pe scenă au cântat doar celebrităţi, la mese au fost vedete una şi una, aşa că nota de plată a fost şi ea pe măsură. 100.000 de euro ar fi băgat mirele în nunta de basm.

  • alex erbasu andra iacob nunta

    Zi importantă pentru Alex Erbașu. Ieri, bogătașul s-a cununat civil cu frumoasa Andra Iacob, cea care îi este alături de aproape patru ani. Cei doi au spus ”DA” la Primăria Sectorului 1, din Capitală.