Una dintre ultimele dorinţe ale lui Cornel Patrichi, neîmplinită

cornel_patrichi_pro_tv.jpg

cornel patrichi
Cornel Patrichi şi George Stanca au fost prieteni buni
Foto: Pro TV

Cornel Patrichi a murit marţi, 5 aprilie, la vârsta de 72 de ani, după ce s-a luptat cu o boală grea: cancerul la plămâni. Coregraful a vrut să-şi mai îndeplinească o dorinţă, dar destinul nu a mai avut răbdare cu el. Dezvăluirea a fost făcută de scriitorul George Stanca.

Marţi seară, vechiul amic al lui Cornel Patrichi a venit să-şi ia rămas bun de la el şi să o consoleze pe văduvă. „Trupul arată impecabil. Am avut tendinţa să dau mâna cu el, zici că este viu”, a spus George Stanca despre regretatul coregraf.

george_stanca_01.jpg

george stanca
George Stanca a vorbit cu presa în locul văduvei
Foto: Pappics

„Regret amarnic că am ajuns în această situaţie. M-a căutat de multe ori să mă invite la un restaurant din Bucureşti să mâncăm guvizi. I-am spus că nu am timp şi că o să ieşim când vine primăvara. Iată că a venit primăvara...”, a declarat Stanca reporterului Click!.

cornelia_patrichi_george_stanca.jpg

george stanca corneliua patrichi
George Stanca a consolat-o pe Cornelia Patrichi pentru pierderea suferită
Foto: Pappics

„În seara aceasta trupul va rămâne acasă. Cornelia este foarte obosită şi m-a rugat pe mine să vorbesc cu presa. Nu a mai dormit de patru zile”, a continuat scriitorul.

El a precizat că trupul lui Cornel Patrichi va fi depus miercuri la amiază la Teatrul Constantin Tănase, iar pe seară va ajunge la capela din Pipera, unde s-a ocupat Gigi Becali de organizare.

Înmormântarea va avea loc joi, 6 aprilie.

Loading...
 
 

Citește și

  • După patru zile de suferință, Cornel Patrichi a murit marţi (5 aprilie) la ora 14.00. Soția Regelui dansului a făcut nopți albe la căpătâiul lui, iar unicul lor fiu a venit luni, de urgență, din Italia, să-I fie alături în ultimele clipe.

  • cornel, patrichi, boala, balerin

    Cornel Patrichi (72 de ani) a murit. Fostul coregraf a murit marți după-amiază în locuința lui din București, în urma unei boli grave care l-a macinat în ultimele luni, informează Mediafax. Fiul său, Alexandru, a apucat să-l mai vadă în viață după ce și-a schimbat biletele de avion în ultimul moment.

  • cornel patrichi

    Cel mai trist moment din cariera lui Cornel Patrichi s-a derulat în 2012, când, după șapte ani în care a făcut parte din juriul uneia dintre cele mai de succes emisiuni de televiziune, ”Dansez pentru tine”, de la PRO Tv, a fost concediat prin telefon. Totul a mers din rău în mai rău de atunci în viața coregrafului care a murit marți, 5 aprilie, la 72 de ani.

  • cornel patrichi

    Doliu în lumea dansului. Coregraful Cornel Patrichi a murit marţi, 5 aprilie, la vârsta de 72 de ani, după o grea suferinţă. Reporterii Click! au stat de vorbă cu medicul care a constatat decesul şi au aflat cum au fost ultimele clipe ale acestuia.