Una dintre ele va pleca acasă cu premiul de 100.000 de euro la "Vocea României"

2-finalistele-vocea-romaniei.jpg

Finala de la «Vocea României», în premieră una sută la sută feminină

Mult a fost, puţin a mai rămas. 32 de concurenţi au intrat iniţial în show-urile live de la “Vocea României”, însă pentru finala de vineri au rămas în picioare doar patru fete pe cât de talentate, pe atât de frumoase. Antrenorii au avut grijă să le transforme în nişte leoaice, aşa că diseară le vom vedea cum îşi scot gheruţele în ring.

Meriam Jane l-a băgat pe Tudor Chirilă în gura fanilor

Zoom
Meriam Jane Ndubuisi, 25 de ani, echipa Tudor. Va cânta în finală alături de Ovidiu Lipan Ţăndărică

Nu este primul concurent de culoare în finala de la “Vocea”, pentru că Julie Mayaya a şi câştigat, în 2012, iar Tobi Ibitoye şi Michel Kotcha au fost finalişti în 2015. Meriam Jane Nonyelum, originară din Nigeria, este vocea de cinci stele pe care Tudor Chirilă mizează în finala de vineri. După semifinală, fanii l-au acuzat însă pe Tudor că a favorizat-o pe Meriam în detrimentul lui Ştefan Ştiucă. “Cei care mă cunosc bine, şi am pretenţia că publicul meu mă cunoaşte destul de bine, ştiu că n-aş face niciodată parte dintr-un show aranjat. În al doilea rând, ca antrenor, cred că am demonstrat în cei patru ani că sunt preocupat de momente frumoase şi de momente care să ridice calitatea acestui show“, a declarat Tudor Chirilă pentru adevarul.ro.

Smiley despre Ana Munteanu: «Eşti ca un boxeur în ring»

Zoom
Ana Munteanu, 17 ani, echipa Smiley. Va cânta în finală alături de Marcel Pavel

Smiley a fost primul jurat care a câştigat “Vocea României”, în 2011, cu Ştefan Stan. Iată că în această ediţie pronosticurile sunt de partea lui, inclusiv cele de la casele de pariuri. Pe site-ul stanleybet.ro, Ana Munteanu are cota cea mai mică, 1,70, asta însemnând că e favorită. Dacă pariezi 100 de lei pe victoria Anei, poţi câştiga 170 de lei. Meriam Jane e cotată cu 5, Zsuzsana, cu 8, iar Andrada, cu 3.00. Ana Munteanu are pachetul complet pentru a câştiga, fiind extrem de dezinvoltă pe scenă, iar vocea de senzaţie i-a adus premiul cel mare, de 500.000 de lei moldoveneşti, în 2014, la emisiunea “Moldova are talent”, omologul de peste Prut al show-ului “Românii au talent”.  “Eşti ca un boxeur în ring, care dă lovitură după lovitură, fără să obosească, cu aceeaşi forţă şi dăruire. Ne-ai culcat la pământ pe toţi, deşi ne-am ridicat de fiecare dată în picioare, aplaudând fără cuvinte. Ne-ai adus în lumea ta la fiecare moment şi ne-ai fascinat”, spune Smiley despre eleva lui.

Andrada, diamantul lui Adi Despot

Zoom
Andrada Creţu, 17 ani, echipa Despot. Va cânta în finală alături de Mihail

Elevă a Liceului de Artă I.St.Paulian din Drobeta Turnu Severin, Andrada Creţu (17 ani) are vaste cunoştinţe muzicale, în genuri precum clasic, jazz, rock, fiind şi solistă în trupa sârbă New Quartet, dar şi instrumentistă (pian şi flaut). În semifinale, Andrada a reuşit două performanţe uluitoare: să ajungă în finală cântând superb “Nothing Else Matters”, de la Metallica, dar a reuşit şi să-l emoţioneze până la lacrimi pe Adi Despot. Nu este exclus să vedem lacrimi şi în finala de vineri, căci antrenorul i l-a adus Andradei, ca partener de scenă foarte romantic, pe solistul Mihail.

Loredana ar putea sparge gheaţa cu Zsuzsana

Zoom
Zsuzsana Cerveni, 18 ani, echipa Lori. Va cânta în finală alături de Alessandro Safina

“Girl power”, expresia preferată a Loredanei, se potriveşte de minune în această finală feminină. Eleva ei, Zsuzsana Cerveni (18 ani), ne-a uimit cu vocea rock, însă Lori a ştiut să-i pună în valoare şi feminitatea. Pentru finala de vineri, Zsuzsana va avea un partener de cinci stele, căci Lori i-a pregătit un moment special alături de de tenorul italian Alessandro Safina. Acesta din urmă a cântat cu Loredana în 2016, la Sala Palatului. Dacă Zsuzsana ar câştiga “Vocea României”, ar fi cu adevărat o premieră pentru Lori, care a încheiat şase sezoane fără trofeu.  

Uite cum îţi poţi vota favoritul!

Zoom
Adi, Lori, Smiley şi Tudor, juriul de la “Vocea României”

Finala de vineri, difuzată de la 20.30 la PRO TV, nu vine cu modificări faţă de anii anteriori. Cele patru concurente vor avea câte 3 momente speciale pe scenă, unul solo, unul cu antrenorul şi unul cu câte un invitat special. Zsuzsana va cânta cu Alessandro Safina, Ana, cu Mihail, Ovidiu Lipan Ţăndărică va face show alături de Meriam, iar eleva lui Smiley, Ana, va cânta cu Marcel Pavel. Din momentul în care Pavel Bartoş, prezentatorul show-ului, va spune “start vot”, puteţi trimite sms cu numele concurentului preferat, la numărul 1200 (1.19 euro TVA inclus). La anunţul “stop vot” s-a încheiat votarea. Poţi vota şi online, gratuit, pe vocearomaniei.protv.ro/voteaza, în limita unui singur vot pe echipă.

answear.ro%20

loading...
Loading...