Un prezentator de la Antenă şi-a dat demisia: "Am obosit!"

adrian_income.jpg

adrian maniutiu
Adrian Măniuţiu vrea să-şi dezvolte propriul lui proiect
foto: arhiva personală

Încă o demisie în televiziune! Unul dintre prezentatorii Antena 3 a renunţat la postul la care lucra, după cinci ani. Anunțul că părăsește televiziunea l-a făcut chiar el pe pagina sa de socializare.

Adrian Măniuțiu şi-a încheiat colaborarea cu trustul din Băneasa. El a scris un mesaj pe rețeaua de socializare în care anunță că pleacă de la postul de televiziune.

”Pe scurt: Am plecat de la Antena 3. Altfel, another day at the office… sau? Au fost 5 ani senzaţionali pentru mine: 10 sezoane de Income, 8 sezoane de Daily, la care mai adaug multe ediţii Previziunile Zilei, Proiecte sau Ediţii Speciale, mult peste 1.000 de live-uri. Pentru mulţi dintre colegii mei din branşă e puţin, pentru mine însă e momentul să iau o foarte scurtă pauză şi să trag o gură de aer, mulţumindu-le totodată pentru o experienţă extraordinară la care au contribuit atât de mulţi oameni (…)

Totul a început în iunie 2012 când Adrian Ursu, după ce am fost invitat într-o emisiune, m-a întrebat dacă nu vreau să preiau proiectul Income. Mi-a căzut faţa şi am crezut că sunt la camera ascunsă. Dar aşa a început. M-a învăţat enorm, m-a sprijinit, a avut răbdare, dar cel mai important e că a avut încredere în mine. Îi mulţumesc pentru tot (...) De atunci au trecut mai bine de 5 ani și am schimbat împreună 3 sedii”, a scris el.

Adrian Măniuţiu a scris şi despre motivele care l-au determinat să ia această decizie.  

adrian maniutiu demisie antena 3Zoom
Adrian Măniuţiu a renunţat la postul lui din tv după 5 ani
foto: arhiva personală

"Am hotărât să plec pentru că am început să mă simt plafonat (dar e numai problema mea, plafoanele ți le pui de cele mai multe ori singur), am hotărât să plec pentru că dacă ceva se transformă în rutină, dispare creativitatea și motivația, am hotărât să plec pentru că îmi doresc ca tot ceea ce fac (indiferent de domeniu sau moment) să nu fie doar “OK” sau “average”, ci să fie un reper, it has to make a difference. Mă apropiam de acel punct de care îmi e mie cel mai teamă și care mă ține treaz nopți întregi: e un punct “of almost no return”, acela în care nu te mai trezești dimineața cu poftă, pentru că nu mai găsești plăcere în ceea ce faci, devenind o umbră, anonimă, ambulantă, înecată în rutină. N-am ajuns acolo, dar nici nu vreau să ajung. Probabil că mulți trăiesc asta, eu am ales să risc, alegând o schimbare. Am obosit, acum ]n prag de 40", şi-a motivat prezentatorul gestul.  

Adrian a explicat că se va concentra mai mult pe proiectele antreprenoriale, la care nu a renunțat nicio clipă, dar pe care le-a cam neglijat în ultima perioadă. "De două dintre ele veți auzi curând pentru că nu sunt departe de momentul în care le voi lansa la apă. Curând, dacă planurile mele prind contur, va crește și echipa cu care lucrez" a punctat el. 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • La scurt timp după ce au fost anunţate sute de disponibilizări la Pro TV, vine o nouă veste care zdruncină din temelii trustul.

  • prezentatoare romania tv demisie geanina lungu

    La România tv se anunţă schimbări mari! După şase ani petrecuţi la pupitrul ştirilor, o altă vedetă a postului şi-a anunţat plecarea. Este vorba despre prezentatoarea tv, Geanina Lungu, care vineri (30 iunie) şi-a luat rămas bun de la colegi şi le-a transmis un mesaj emoţionant pe pagina ei de Facebook.

  • adriana muraru a demisionat digi24

    Adriana Muraru, unul dintre cei mai vechi oameni de la Digi24, a demisionat de la ccanalul de știri deținut de oepratorul de comuncații RCS&RDS. Fosta prezentatoare își dorește să se implice într-un altfel de proiect profesional.

  • daniela crudu demisie antena 1 contracte de imagine

    A trecut o lună de când Daniela Crudu (28 de ani) nu îşi mai etalează ţinutele sumare şi nici zâmbetul de Hollywood la emisiunea de noapte lui Dan Capatos de la care a plecat după zece ani. Cine crede că bruneta o duce rău după ce şi-a dat demisia de la Antena 1, se înşală amarnic. Fosta asistentă tv trăieşte pe picior mare din contractele de imagine, pe care le-a încheiat înainte să renunţe la job-ul din televiziune, iar mai nou prezintă nunţi.