Un pensionar a impresionat juriul de la Românii au talent: „Tu poți vedea arta în natură”

artist.jpg

artist romanii au talent
Nimeni nu se aștepta să vadă așa ceva
Foto: Facebook

Chiar și arta sculpturii are șanse de a impresiona juriul de la „Românii au talent” dacă este bine pusă în evidență! Un pensionar a arătat acest lucru și a primit patru de „Da”.

Are 62 de ani, este pensionar, dar traiul modest nu este un impediment atunci când este vorba de artă. Își dedică cea mai mar eparte a timpului sculpturii, iar ceea ce rezultă, te lasă cu gura căscată. Este modest și spune că natura este cea care a făcut toată treaba, în timp ce el a contribuit la înfrumusețarea obiectului de artă cu doar 10%, dar în realitate, concurentul este cel care dă viață unor simple rădăcini de copaci.

sculpturi_1.jpg

dinozauri romanii au talent
Foto: captură foto/Pro Tv

Juriul a fost impresionat în momentul în care artistul a terminat de asamblat sculptura, realizând doi dinozauri. Deși trăiește dintr-o pensie foarte mică, nu își vinde piesele de artă, fiind foarte atașat de ele. Pe o sculptură ce semnifică un cap de cal i s-ar fi oferit 10.000 de euro, dar a refuzat să o vândă.

dinozaur.jpg

dinozauri romanii au talent
Foto: captură foto/Pro Tv

„El e o definiție a tuturor lucrurilor pe care noi le-am pierdut și încercăm să le recuperăm”, a declarat Andi Moisescu, în timp ce Mihaela Rădulescu a spus profund impresionată: "Tu ai talentul de a vedea arta în natură".

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1