Un alt cuplu monden şi-a spus "Adio"! S-au despărţit în secret

alina_crisan_si_mihai_radut.jpg

Alina şi Mihai au fost împreună timp de cinci luni
Foto: Arhiva Click

S-au cuplat la începutul anului şi păreau foarte îndrăgostiţi unul de altul, însă nu a fost să fie. Alina Crişan şi Mihai Răduţ s-au despărţit în secret, după cinci luni de iubire, şi nu au făcut mare tam-tam pe tema finalului idilei lor.

În luna martie, Click! prezenta în exclusivitate poze cu fotbalistul şi fosta componentă A.S.I.A. Cei doi au fost surprinşi la cumpărături, pentru prima dată în ipostaza de cuplu. S-au plimbat printre tarabe şi s-au oprit în zona dulciurilor. Au şi gustat câteva dintre produse, apoi, după ceva discuţii, au şi cumpărat prăjituri. S-au îndreptat spre maşinile fiecăruia şi s-au dus amândoi acasă la Răduţ. 

Au urmat câteva luni frumoase, timp în care noul cuplu a fost cât se poate de discret: au avut doar câteva ieşiri publice împreună, una fiind cu prilejul petrecerii organizate de Steaua pentru cucerirea titlului de campioană, când Răduţ şi-a scos iubita din umbră şi a serbat alături de ea acest triumf. 

Aşa cum s-au iubit, aşa s-au şi despărţit. Alina a dezvăluit, în cadrul emisiunii "Trăieşte-ţi vara", de la Pro TV, că ea şi Răduţ şi-au spus adio în urmă cu o lună. În ciuda dezamăgirii în dragoste, blonda a recunoscut că a trecut uşor peste despărţire.

"Sunt bine, m-am despărţit de Mihai de curând, dar sunt bine. Ne-am despărţit acum o lună de zile. Am realizat că merit mult mai mult, mă axez pe carieră. M-am recuperat uşot după ultima relaţie", a spus Alina.

Blonda a devenit faimoasă după ce a câştigat concursul "Alege A.S.I.A" (PRO TV), la sfârşitul lui 2002, înlocuind-o în trupă pe Alexandra-Cristina Potora. Mutarea în Capitală şi succesul cu formaţia - care s-a destrămat în 2006 -  i-a deschis Alinei Crişan gustul pentru bărbaţi celebri şi bogaţi. Pe lista ei se află Alex Piţurcă, afaceristul vâlcean Dan Leasă, care este cu 20 de ani mai în vârstă decât ea, dar şi cuceritorul Codin Maticiuc. După îndelungi încercări în plan muzical, Alina a reuşit să-şi găsească un drum ca solistă solo, iar acum cântă cu numele de scenă Alinka. În 2012 a lansat hit-urile "Get a life (Mama Yette)" şi "Nada Mas (Pego Pego)", împreună cu Nick Kamarera.

Nici Răduţ (23 de ani) nu e mai prejos. S-a iubit cu femei celebre şi nu s-a sfiit să recunoască asta. Răduţ a avut o relaţie de trei ani cu designerul Cristina Săvulescu, poreclită Angelina Jolie de România. După despărţire s-a aruncat în braţele Ginei Pistol, alături de care a trăit aproape un an, timp în care fata făcea naveta Bucureşti-Târgu Jiu, pentru că el evolua la Pandurii. Apoi, s-a zvonit că a avut o aventură cu Anda Adam, neocnfirmată de el.

Loading...

Citește și