Uluitor! Cum arată Micutzu după ce a slăbit aproape 50 kg!

micutzu-site.jpg

Cosmin Nedelcu, zis Micutzu. Actorul a slăbit 47 kg în 3 ani

Nu se mai împacă deloc cu kilogramele în plus! Mai mulţi bărbaţi celebri de la noi au recurs la cure de slăbire, operaţii sau inele în stomac ca să aibă o siluetă demnă de reviste. Cel mai nou exemplu este Micutzu, alias Cosmin Nedelcu, vedetă de televiziune şi actor de stand-up comedy, care e de nerecunoscut după ce a slăbit 47 kg.

După Teo, Raluca Bădulescu sau Ozana Barabancea, iată că şi vedetele masculine s-au pus pe slăbit. Cel mai nou exemplu e Micutzu sau Cosmin Nedelcu (32 de ani), cunoscut actor de stand-up comedy, fost prezentator la matinalul Prima TV, dar şi actor în “Băieţi de oraş” de la Antena 1.

 

“Cum ziceam anul trecut, proiect nou anul ăsta. Abia acum am curajul să spun asta. Îmi e ruşine, dar în poza stângă aveam 167,8 kilograme. În dreapta 120 de kilograme. Au trecut 3 ani şi ceva şi nişte muncă. Oamenii graşi au nevoie să înţeleagă că lucrurile se pot rezolva”, a scris actorul pe reţelele sociale. Cosmin a dat jos  peste 47 de kilograme şi vrea să mai slăbească, iar pentru asta merge la sală. 

«Nu încăpeam pe ecranul tv»

2-3-bd-4-gabriel-dumitru-slab-si-gras.jpg

Gabriel Dumitru. Interpretul de muzică populară, mai ușor cu 60 kg

 

 

O poveste asemănătoare are şi interpretul de muzică populară Gabriel Dumitru (28 de ani) care a cântărit 142 de kilograme şi a dat jos 62. Solistul şi-a dorit să elimine riscul unor boli cronice şi să nu mai fie respins de producătorii TV. 

„Activez în muzica populară de 10 ani şi am avut 142 de kilograme la 1,88 metri înălţime. Acum cinci ani eram diagnosticat cu obezitate morbidă de gradul al treilea. La 23 de ani m-am apucat de slăbit pentru că înainte de asta toţi realizatorii din muzica populară mă tăiau de pe listele de emisiuni din cauza imaginii. Deşi am câştigat o mulţime de premii, îmi spuneau că nu încap pe ecranul TV şi că trebuie să arăt bine ca să mă poată invita la emisiuni. Aşa că m-am ambiţionat, mi-am micşorat stomacul chirurgical şi am eliminat excesul de piele din zona sânilor, cu ajutorul ginecomastiei. Claudia Ghiţulescu a stat cu gura pe mine să-mi operez stomacul ca să nu risc să fac diabet. Aveam multe probleme, mă dureau capul şi picioarele şi aveam probleme cu inima. Ea m-a scăpat de la moarte”, a povestit Gabriel Dumitru pentru Click!. 

Lino Golden este plin de «pătrăţele»

2-3-bd-2.jpg

Lino Golden. Solistul a dat jos 35 de kilograme în 3 luni

 

Şi interpretul de muzică dance Lino Golden a dat peste 35 de kilograme jos. La cei 20 de ani, tânărul care locuieşte în casă cu Alex Velea şi cu Antonia s-a transformat radical. Acum solistul este de nerecunoscut: “colăceii” i-a transformat în “pătrăţele”, s-a tuns şi s-a tatuat întocmai ca Velea. 

Puştiul, care acum trei ani avea 100 de kilograme, a tras din greu pentru a ajunge la greutatea de astăzi, 65 de kilograme. A ţinut dietă şi a tras la sală fără milă. “Pe lângă faptul că am o dietă strictă, nu mai mănânc după ora 19.00. Am reuşit şi datorită sprijinului primit din partea celor doi artişti şi prieteni, Alex Velea şi Antonia. Alex mi-a spus dintotdeauna ca nu există «nu pot» şi mi-a dat încredere în forţele proprii. Tot el mi-a insuflat dorinţa de a petrece mult timp la sală, iar Antonia mă învaţă mereu cum să mănânc sănătos”, ne povestea Lino, pe numele lui adevărat Radu Cârstea. Solistul a înlocuit fast food-ul cu legume şi carne preparată la grătar, combinând dieta cu cel puţin 90 de minute de sport, în fiecare zi. 

Andrei Chermeleu a slăbit în 3 luni

2-3-bd-3-andrei-chermeleu-gras-si-slab.jpg

Andrei Chermeleu. Fostul concurent de la „Vocea României” a scăpat de 24 kg

 

Şi Andrei Chermeleu (35 de ani), fost concurent la “Vocea României”, şi-a zis că trebuie să intre la cură încă de anul trecut. Astfel că solistul a ajuns de la 94 la 79 de kilograme. “Totul a început acum trei luni, când am apelat la prietenul meu, dar şi fostul meu profesor, maestru al sportului Şindelaru Răzvan. I-am spus că vreau să particip la un concurs de fitness. Aveam 94 de kg şi multe vise, gras şi optimist. A urmat o perioadă extrem de grea cu antrenamete multe şi grele, ore multe de cardio. Practic, am schimbat conceptul de antrenament cu totul. Am schimbat alimentaţia şi am rămas focusat încercând să ajung tot mai aproape de ţelul meu. În 3 luni am ajuns de la 94 la 79 de kilograme pe scenă”, scria el în septembrie pe facebook. De atunci solistul participă şi la competiţii şi concursuri sportive de culturism şi şi-a modelat trupul devenind de nerecunoscut.   

Loading...