Ultimul clopoțel pentru Laura Bretan și fiul lui Adrian Enache. Cei doi tineri au planuri mari

104743278_2664189483848226_8922072753827260407_o_1.jpg

Laura Bretan şi-a luat prima maşină, cu banii din muzică

Emoţii mari pentru solista Laura Bretan, dar şi pentru David, fiul lui Adrian Enache şi al Iulianei Marciuc, care au absolvit cu brio colegiul şi şcoala gimnazială. Ei s-au pozat în tradiţionalul costum albastru, de absolvent.

Solista Laura Bretan (18 ani), care în 2016 a obţinut premiul de 120.000 de euro la concursul ”Românii au talent” (PRO TV), ne zâmbeşte de la serbarea din ultima zi de şcoală. Ea a absolvit un colegiu în Chicago, acolo unde locuieşte  împreună cu părinţii, cu sora, Estera (14 ani), şi cu fratele ei, Petru (13 ani): "Înainte de live, câteva imagini care vor rămâne de neuitat pentru mine!", a scris Laura.  Anul acesta, odată cu majoratul, solista avea în plan să susţină 18 concerte în 18 oraşe din România, alături de tenorul român Bogdan Mihai, însă pandemia  de coronavirus i-a dat planurile peste cap şi a anulat spectacolele, care i-ar fi adus bani frumoşi în cont. Succesul pe plan muzical a venit la pachet cu contracte şi cu multe deplasări, prin urmare, în clasa a IX-a, Laura Bretan, cântăreaţa cu voce de aur, s-a retras de la şcoală şi a studiat acasă. Acum, ea se pregăteşte pentru examenele la facultate.

Laura se pregăteşte de facultate

100_1.jpg

David, încadrat la serbare de celebrii lui părinţi, Iuliana Marciuc şi Adrian Enache

Vedeta şi-a cumpărat, din banii câştigaţi din muzică, şi prima maşină, un Audi, lăudându-se cu cheile, pe conturile sociale: ”Să o foloseşti până la adânci bătrâneţi, să o stăpâneşti cu grijă”, i-au urat fanii. Cât îl priveşte pe David, în vârstă de 14 ani, fiul Iulianei Marciuc şi al lui Adrian Enache, el e un elev silitor, făcându-şi mândri celebrii părinţi. A încheiat anii de gimnaziu cu onorabila medie de 9,56, iar astăzi aşteaptă cu sufletul la gură notele de la Evaluare Naţională.  David a absolvit clasa a VIII-a la Liceul Internaţional de informatică ”ICHB”, iar clasele I-VI le-a urmat la Şcoala ”Titu Maiorescu”: Toţi absolvenţii s-au bucurat de banchet, o petrecere la terasă organizată de Iuliana Marciuc. Merge şi la Şcoala de televiziune ”STV Junior” unde va începe în curând filmările la un serial tv pentru adolescenţi. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1