Ultimele trei echipe finaliste de la Asia Express au ajuns la Bollywood

finala_asia_express.jpg

Finaliștii Asia Express au avut de tras tare în prima ediție a etapei finale

A început etapa finală din Asia Express – Drumul Elefantului! După mii de kilometri și sute de misiuni, concurenții au intrat pe ultima sută de metri a celei mai aventuroase competiții difuzate la Antena 1. Drumul lor prin India nu putea să nu fie presărat și cu dansuri și nu avea cum să nu se oprească și la Bollywood.

Ediția de duminică seara s-a deschis cu o demonstrație de dans indian care a continuat în mod spectaculos și de concurenții Asia Express, care nu au putut rezista tentației. Oase și CRBL, Cocuța și Bogdan, Ruby și Robert, cele trei perechi aflate în cursă, le-au arătat indienilor câteva dintre motivele pentru care sunt celebri în România și anume, mișcările lor!

A început etapa finală de la Asia Express

Bollywood-ul, tărâmul de vis al Indiei, este una dintre destinațiile concurenților din Asia Express – Drumul Elefantului. Platourile de filmare ale celor mai spectaculoase producții indiene au fost locul de desfășurare al unui nou joc de amuletă.

Cele trei echipe au fost nevoite să pună în scenă o secvență din “Lanțul Amintirilor”, celebra producție indiană, atât de cunoscută și românilor. Le-au fost puse la dispoziție costume speciale, au avut loc schimbări de look spectaculoase, iar în final au ieșit câteva momente memorabile.

Pentru a putea îndeplini următoarea misiune, aceștia au fot nevoiți să urce în vârful unei stânci, pe cărări acoperite de tufișuri și pe temperaturi arzătoare. “Doar asta nu mai făcusem în Asia Express!”, a spus Cocuța.

Concurenții au fost nevoiți să găsească niște indicii pentru a putea realiza o propoziție. „La sfârșitul zilei veți descoperi o frază motivațională. Deci fiți atenți la indiciile primite”, i-a anunțat Gina Pistol. Aceștia au fost nevoiți să găsească niște cuvinte pentru a înțelege cu adevărat proba pe care Gina Pistol le-a pregătit-o. Ruby și Robert au fst cei mai rapizi, iar imediat după ei au ajuns și CRBL cu Oase care la scurt timp au reușit să finalizeze și ei proba. După mai mult timp Cocuța și Bogdan au ajuns și ei, și la fel ca echipele celelalte au fost nevoite să se urce pe o stâncă pentru a găsi încă opt cuvinte pentru a finaliza fraza care trebuia creată.

Din cauza faptului că CRBL și Oase nu adunaseră toate cele 12 cuvinte, CRBL a trebuit să se întoarcă pe stâncă pentru a găsi cuvintele pe care a uitat să le găsească.

„Noi când suntem în competiție vedem negru în fața ochilor”, a declarat Cocuța. „Eu nu vreau penalizare pentru nimic în lume, oare e atât de greu să punem la cap 12 cuvinte să facem o frază?”, a declarat colegul Cocuței, Bogdan.

57088168_514997522363215_5357754148781555712_o.jpg

Echipa COBO nu s-a descurcat atât de bine la această probă

Cocuța și Bogdan Boantă au câștigat amuleta de 1000 de euro

Cncurenții au fost treziți de semnalul Ginei Pistol și au fost nevoiți să ajungă pe platourile de filmare pentru a putea găsi filmele în care a jucat un renumit actor. Pe ultimul loc se situa echipa formată din Cocuța și Bogdan.

CRBL și Oase au ajuns primii la Gina pentru a pune în scenă o scenă dintr-un film comun. Iar concurenții au ajuns la timpul potrivit pentru a participa la castignul care ar putea să le ofere o amuletă de o mie de euro. Cocuța și Bogdan Boantă au fost marii câștigători ai probei și au intrat în posesia sumei de 1000 de euro.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1