Ultimele poze cu Andrei Gheorghe! Ce fericit era, nimic nu prevestea tragedia!

andrei_gheorghe_2.jpg

Andrei Gheorghe, cum a murit Andrei Gheorghe, ultimele poze cu Andrei Gheorghe, tragedie
Era vesel și glumea cu instalatorul
foto: Mihai Ionescu

Showbiz-ul, mass media, fanii sunt în șoc după ce vestea morții lui Andrei Gheorghe a devenit o certitudine. Trupul neînsuflețit al celebrului om de radio și televiziune a fost găsit în baie, în seara de 19 martie. În urmă cu nici două luni, jurnalistul era jovial, în mare formă și alerga după cumpărături casnice.

Nimănui nu-i vine să creadă că Andrei Gheorghe s-a stins fulgerător, la 56 de ani, mai ales că nimeni nu-l știa suferind. Mai mult, îndrăgitul om de radio și televiziune era activ în sfera socială, participa la lansări de cărți, la evenimente culturale, dar și la turnee demonstrative de poker, cel mai recent fiind chiar în vara lui 2017. În urmă cu două luni, fotoreporterii Click! l-au surprins la cumpărături, însoțit de un bărbat, care cel mai probabil era un instalator angajat de Andrei pentru ceva lucrări casnice. Asta pentru că regretatul jurnalist intrase într-un magazin de bricolaj din Nordul Capitalei, de unde a cumpărat o țeavă de scurgere pentru toaletă. Era îmbrăcat lejer, arăta bine, neschimbat, ba chiar glumea cu bărbatul, gesticulând și zâmbind.

andrei_gheorghe_3.jpg

Andrei Gheorghe
Andrei Gheorghe umbla pe la un magazin de bricolaj, pentru treburi casnice
foto: Mihai Ionescu

Omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legiştii prezenţi luni seară la locuinţa acestuia, anunță news.ro. Andrei Gheorghe, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit decedat luni seară (19 martie), la locuinţa sa din Pipera, iar anunțul la numărul de urgență 112 a fost făcut la ora 22:15. Conform unor surse medicale, decesul s-ar fi produs cu 12 ore înaintea constatării sale oficiale. Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă. Andrei Gheorghe era născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia.

andrei_gheorghe_1.jpg

Andrei Gheorghe, cum a murit Andrei Gheorghe, ultimele poze cu Andrei Gheorghe, tragedie
foto: Mihai Ionescu
loading...
Loading...

Citește și