Ultimele imagini cu Ionela Prodan. Cântăreaţa era slăbită, dar îşi păstra zâmbetul

ionela-prodan-stare-de-sanatate-465x390.jpg

FOTO
Ionela Prodan a primit un diagtnostic cumplit, care i-a curmat viaţa în mai puţin de trei luni
Foto:Arhivă personală

Ionela Prodana a murit luni seara, 16 aprilie, din cauza problemelor grave de sănătate. Cântăreaţa de muzică populară şi mama impresarei Anamaria Prodan s-a luptat cu o formă galopantă de cancer la pancreas, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Artista se afla în spital de mai bine de o lună, iar ultimele imagini în care apare sunt cu adevărat cutremurătoare.

Medicii i-au sfătuit pe membrii familiei Ionelei Prodan să fie pregătiți de orice, iarfiica ei cea mare, Anamaria, a urcat pe rețelele de socializare mai multe poze făcute alături de mama sa. Imaginile au fost însoțite de mesaje haioase, ceea ce i-a făcut pe unii să creadă că mama Anamariei Prodan a primit vești bune din partea specialiștilor care se ocupau de ea. Din nefericire, nu a fost cazul, iar cântăreaţa a murit la scurt timp după ce a primit cruntul diagnostic. 

În fotografiile încărcate de maria, Ionela Prodan părea foarte slăbită, în ciuda faptului că era foarte aranjată şi machiată. 

Cele două fiice ale sale au răspuns zvonurilor care au circulat în jurul stării de sănătate a mamei lor şi au refuzat să acorde interviuri în ultima perioadă, fiind în permanenţă alături de mama lor, la spitalul Elias. 

95266-29511284-2032732470137185-1726415929601997073-n_l.jpg

foto
Ultima fotografie a Ionelei Prodan
Foto:Arhivă personală

„Mama nu are nicio metastază, astea sunt pure golănii. Eu sunt la Sibiu acum, am fost plecată cu munca. Să fim serioși, dacă mama avea așa ceva, eu o lăsam singură? Da, este internată în spital, dar în niciun caz nu este pe moarte, așa cum s-a spus.

Este chiar binișor, sub stricta atenție a unei echipe foarte bune de medici. Nu pot sta nonstop cu mama la spital, dar vorbim în permanență la fel. Toată lumea să se liniștească. Mama nu are vreo boală terminală”, a spus Anca, cu câteva săptămâni în urmă. 

 

loading...
Loading...