Ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete înainte de moarte

Doina Belu, naşa de cununie a Ilenei Ciuculete şi a lui Cornel Galeş, face dezvăluiri uluitoare despre ultimele zile din viaţa regretatei artiste. Se pare că aceasta a fost conştientă în momentul în care şi-a dat ultima suflare.

Interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă în braţele soţului ei, Cornel Galeş, pe 14 martie, pe un pat de spital. Nu ştia că era bolnavă, ci a descoperit prea târziu că avea mai multe afecţiuni. A fost diagnosticată cu hepatica C, ciroză galopantă şi cancer osos. În ultimele săptămâni, interpreta s-a simţit rău, acuza dureri de spate şi se simţea extrem de obosită. Aşa a ajuns la spital, însă, în primă instanţă, medicii nu i-au descoperit nimic, pentru că analizele i-au ieşit bune. De atunci, soţul artistei, Cornel Galeş, a fost nedezlipit de Ileana. 

2-bd-2-1255215121.jpg

ileana ciuculete, sot, parastas, ultimele cuvinte, solista, deces
Doina Belu, naşa de cununie a Ilenei Ciuculete

Naşa Doina Belu a povestit pentru Click! amănunte neştiute despre cum au arătat ultimele zile din viaţa artistei. ”Ileana se simţea obosită în ultima vreme. Eu cred că a presimţit că va muri. De altfel, ea i-a şi întrebat pe medici şi le-a cerut să-i spună în ce stare se află, ce şanse mai are. Sâmbătă, cu trei-patru zile înainte să se stingă din viaţă, i-a chemat la spital pe băieţii ei, Mugurel şi Cristian, şi le-a spus să nu se sperie, să-şi trăiască viaţa, că ea nu ştie cât va mai avea de trăit. Le-a spus să se înţeleagă şi să fie uniţi”, susţine naşa. 

A doua zi, duminică, celebra solistă a intrat în comă, până marţi, când a murit. Dar, înainte de a-şi da ultima suflare, se trezise, era conştientă. Alături de ea i-a fost soţul, Cornel. “Când s-a stins Ileana, eram la telefon cu el… Plângea, iar ea a murit în braţele lui. I-a spus că ştie că se va duce şi să nu o plângă, să-şi trăiască viaţa şi să se înţeleagă între ei, cu băieţii”, susţine doamna Doina Belu, care face lumină, lămurind cum a stat situaţia şi cu copiii artistei. 

Ileana Ciuculete şi-a împărţit averea înainte să moară şi şi-a dorit ca fiecare membru al familiei să primească ceva. Ea le-a lăsat o casă copiilor ei, pe care îi are din prima căsătorie, cea cu Valeriu Sfetcu, de care a divorţat după 12 ani. Şi Cornel Galeş, cel de-al treilea soţ al artistei, a primit o casă şi o maşină, astfel ca între el şi băieţii Ilenei să fie pace. 

ileana ciuculete, sot, parastas, ultimele cuvinte, solista, deces

Click! spune

Ileana Ciuculete s-a născut în data de 20 septembrie 1957. La numai 14 ani, interpreta de muzică populară intra în lumea muzicii, ca angajată a ansamblului Nicolae Bălcescu din Craiova. Portofoliul de cântece al artistei include 400 de melodii proprii, 22 de discuri şi colaborări cu toate orchestrele de renume din muzica populară. Cântăreaţa a fost premiată în 2005 cu “Discul de Aur” pentru albumul ”Ciorba de curcan”, vândut în peste 40.000 de unităţi.

Soţul i-a făcut sâmbătă parastas de două săptămâni

Sâmbătă a fost din nou o zi tristă pentru familia Ilenei Ciuculete. Soţul şi fratele artistei au organizat parastasul de două săptămâni, iar cei doi fii ai regretatei interprete de muzică populară s-au dus îndureraţi la mormânt. În haine de doliu şi devastat încă de durere, soţul a mers la biserică încărcat cu mai multe pachete pe care să le împartă credincioşilor. Apoi, Cornel Galeş s-a recules la mormântul artistei. Parastasul de 40 de zile va fi organizat în prima duminică după Paşte. Tot atunci, Cornel Galeş va da de pomană din lucrurile artistei, conform unui obicei mai vechi. 

2-bd-5-161515515.jpg

ileana ciuculete, sot, parastas, ultimele cuvinte, solista, deces
Ieri, apropiaţii au venit la parastasul artistei
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1