Ultimele clipe ale lui Cornel Patrichi. Ce spune medicul constatator

cornel_patrichi_arhiva.jpg

cornel patrichi
Cornel Patrichi a fost răpus de cancerul care îl chinuia de câţiva ani
Foto: arhiva Click!

Doliu în lumea dansului. Coregraful Cornel Patrichi a murit marţi, 5 aprilie, la vârsta de 72 de ani, după o grea suferinţă. Reporterii Click! au stat de vorbă cu medicul care a constatat decesul şi au aflat cum au fost ultimele clipe ale acestuia.

Moartea lui Cornel Patrichi a îndurerat familia, dar era un eveniment previzibil din cauza stării de sănătate precare, crede dr. Şerban Mihalcea. “Eu am fost medicul care a constatat decesul. A avut o moarte liniştită, dar a fost destul de slăbit din cauza bolii. Cancerul este o boală grea. Familia se aştepta”, ne-a declarat medicul.

medic_serban_mihalcea.jpg

medic serban mihalcea
Medicul Şerban Mihalcea este cel care a constatat decesul lui Cornel Patrichi
Foto: Click!

Cornel Patrichi a fost diagnosticat cu cancer la plămâni în urmă cu cinci ani. S-a operat de două ori în 2015, dar tot nu a reuşit să învingă boala. "Am fumat 50 de ani, de acolo mi se trage", a declarat coregraful pentru Click! anul trecut.

Loading...
 
 

Citește și

 • cornel, patrichi, boala, balerin

  Cornel Patrichi (72 de ani) a murit. Fostul coregraf a murit marți după-amiază în locuința lui din București, în urma unei boli grave care l-a macinat în ultimele luni, informează Mediafax. Fiul său, Alexandru, a apucat să-l mai vadă în viață după ce și-a schimbat biletele de avion în ultimul moment.

 • Mesaj emoţionant din partea lui Wilmark, la aflarea veştii că a încetat din viaţă fostul său coleg de juriu de la emisiunea “Dansez pentru tine”: “Acum eşti liber să dansezi”, a scris el.

 • cornel patrichi

  O veste tragică a umbrit marți, 5 aprilie, lumea dansului și a teatrului românesc. Cornel Patrichi, supranumit "Regele dansului", a murit la 72 de ani după o luptă dură cu boala. Un cancer pulmonar de care s-a operat în 2014 a fost momentul în care a fentat moartea, dar de această dată, nu a mai reușit să o păcălească. O anemie severă l-a țintuit în pat, iar ultimele zile de viață le-a trăit în agonie.

 • cornel patrichi

  Cel mai trist moment din cariera lui Cornel Patrichi s-a derulat în 2012, când, după șapte ani în care a făcut parte din juriul uneia dintre cele mai de succes emisiuni de televiziune, ”Dansez pentru tine”, de la PRO Tv, a fost concediat prin telefon. Totul a mers din rău în mai rău de atunci în viața coregrafului care a murit marți, 5 aprilie, la 72 de ani.

 • cornel patrichi nicu ceausescu comunism

  Marți (5 aprilie), Cornel Patrichi s-a stins din viață după o luptă grea, la vârsta de 72 de ani. Fostul coregraf, actor și dansator, care făcea furori pe vremea lui Ceaușescu, a fost diagnosticat cu cancer, dar a scăpat, după o operație la plămâni, în 2014. Din păcate, în ultimele luni, starea lui de sănatate s-a înrăutățit, Patrichi suferind de o anemie severă.

 • Diagnosticat cu o boală necruţătoare, Cornel Patrichi se luptă cu noi probleme de sănătate. În 2014, fostul jurat de la ”Dansez pentru tine” a fost operat de cancer la plămâni, iar acum luptă cu o anemie severă, care l-a ţintuit la pat. În loc să petreacă de ziua lui, se roagă pentru sănătate. Soţia sa, Cornelia, a chemat preotul şi speră într-o minune.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1