Ultima aroganţă a Oanei Roman! Cum arată telefonul ei

oana_roman.jpg

oana roman
Oana Roman se ocupă de organizarea de evenimente în showbiz
Foto: Facebook

Într-o lume în care reclama este sufletul comerţului, Oana Roman are micile ei trucuri la care apelează atunci când vrea să promoveze ceva. Vedeta are clienţi din diferite medii de activitate şi recent a făcut furori cu telefonul ei. Ea şi-a personalizat carcasa cu numele ei şi a placat-o cu aur de 24 de karate.

Orice poate fi personalizat şi Oana Roman se joacă ca un copil, aflat în faţa unei provocări. Vedeta şi-a placat recent telefonul cu aur şi şi-a înscris numele pe carcasă. Mândră de cum arată acum mobilul, ea le-a arătat tuturor imagini cu noul look al dispozitivului.  

telefon oana roman carcasa aur placatZoom
Aşa arată telefonul personalizat al vedetei
Foto: arhivă personală

"Pe vremea asta urâtă, ce ar fi să ne gândim la un super cadou de Crăciun! Şi aşa mai zâmbim un pic! Iphone placat cu aur de 24kt sau cu pietre swarovski sau cu piele de crocodil. Hmmm", a scris vedeta în dreptul fotografiei.

Oana Roman se întoarce ca perzentatoare în mediul online şi va debuta joi pe site-ul unei reviste. Ea va avea emisiune în fiecare săptămână.

loading...

Citește și

  • oana roman

    Emoţii mari pentru Oana Roman, care săptămâna viitoare va debuta într-un nou proiect! Vedeta revine ca prezentatoare, dar nu la un post tv, ci online. Fiica cea mică a fostului premier Petre Roman va avea o emisiune pe pagina de Facebook a unei reviste, unde le dă întâlnire fanilor săi în fiecare zi de joi.

  • Oana Roman a slabit, silueta, dieta, cum arata Oana Roman slaba, transformare

    Apariție de senzație marți seară (24 octombrie), la ziua de naștere a Denisei Tănase (30 de ani). Oana Roman (40 de ani) a reușit să atragă toate privirile când și-a făcut apariția la centrul de evenimente din Pipera.

  • Glumele răutăcioase făcute pe seama Oanei Roman par să nu mai aibă nicio relevanță și să devină de domeniu trecutului și asta pentru că vedeta a slăbit vizil. Rochiile se așează altfel pe formele sale și îi scot în evidență gleznele foarte subțiri.

  • oana roman operatie

    Nu este prima dată când despre Oana Roman se spune că ar fi slăbit pentru că şi-a micşorat stomacul chirurgical. Vedeta a pierdut vizibil în greutate şi şi-a schimbat deja o parte din garderobă. Invitată la o emisiune tv, fiica cea mică a lui Petre Roman a explicat cum a reuşit să ajungă la o siluetă cu care a atras imediat atenţia.