Uite la ce muncesc de trei ani Ilie Năstase şi nevasta! FOTO EXCLUSIV

8-act-2.jpg

Aşa arată ”Academia Ilie Năstase”, unde copiii se vor putea juca şi face sport

Pe fosta bază sportivă din cartierul bucureştean Aurel Vlaicu a “răsărit” un loc de poveste! După o muncă de trei ani şi o investiţie de aproape 1,5 milioane de euro, “Academia Ilie Năstase” este aproape de final.

Brigitte (38 de ani) şi Ilie Năstase (68 de ani) au făcut un loc de poveste dintr-un teren de  63.000 de mp. Şase terenuri noi pentru copii, vestiare pentru fete şi băieţi, cu grupuri sanitare, şapte terenuri pentru adulţi (pe zgură), un teren de fotbal şi loc de joacă şi de recreere pentru copii- acesta este proiectul la care soţii Năstase au muncit din greu. Deşi “Academia Ilie Năstase” trebuia să fie inaugurată la începutul lui iunie, momentul a fost amânat.

“Vom deschide în circa trei săptămâni. Mai avem puţin de lucru la grădină, de cumpărat ceva mobilier, dar şi de terminat nişte lucrări la terenul de fotbal de 7.000 de mp”, a declarat Ilie Năstase pentru Click!

Tenismenul a avut banii, soţia lui a fost şefă de şantier: a cumpărat material, a supravegheat lucrările, ba chiar a adus tocmai de la Timişoara doi artişti care să decoreze spaţiul. Locul de joacă este gata şi arată ca la Disneyland, cu căsuţe colorate, personaje celebre, jucării şi maşinuţe.

8-act-muncitori.jpg

Locul de joacă este amenajat ca-n poveşti

8-act-4.jpg

Brigitte, soţia lui Ilie, a fost ca o furnicuţă pe şantier şi la cumpărături
Loading...

Citește și