Uite-l pe Chirilă junior, cu chitara pe picior! Imagini inedite cu solistul şi bebeluşul său EXCLUSIV

chirila-785963.jpg

chirila, nevasta, copil, bunica, baietel
Tudor e topit după bebeluşul lui, în vârstă de cinci luni
Foto: Mihai Ionescu

L-a ţinut ascuns de ochii presei cinci luni, însă Click! a reuşit să surprindă imagini în premieră cu băieţelul lui Tudor Chirilă. Juratul emisiunii „Românii au talent” e atât de topit după bebeluşul care-i seamănă leit, încât îl pupă cât e ziulica de lungă.

Nimeni nu şi-l imagina pe rebelul solist, care fredonează la bustul gol piesele „Am doar 18 ani”, şi „Nu ne mai trageţi pe dreapta”, un familist convins. Însă, iată că, în spatele firii lui nonconformiste, Tudor Chirilă (40 de ani) e un iubit şi un tată de nota zece.

 • tudor chirila
  Tudor Chirilă a mers cu fiul său şi iubita Iulia la medicul pediatru
  Foto: Mihai Ionescu
 • tudor chirila
  Tudor nu l-a lăsat o clipă din braţe pe cel mic
  Foto: Mihai Ionescu
 • tudor chirila
  El chiar i-a fredonat câteva strofe la ureche micuţului
  Foto: Mihai Ionescu
 • tudor chirila
  Tudor l-a pupat încontinuu pe fiul său, semn că nu mai poate de dragul bebeluşului
  Foto: Mihai Ionescu
 • tudor chirila
  După ce au ieşit de la control, Tudor a continuat să îl ţină strâns la braţe pe copilaş
  Foto: Mihai Ionescu
 • De abia când a trebuit să pornească la drum, Tudor s-a despărţit de fiul său: l-a lăsat în grija mamei, care stătea pe bancheta din spate
  Foto: Mihai Ionescu
 • Maximize

1/6

Cea care l-a cuminţit, după ce i-a dăruit un băiat, este bistriţeanca Iulia Mizgan (27 de ani). Încă nu l-a convins să o ducă la altar, însă, cu siguranţă, Chirilă o va invita în scurt timp.

chirila-2-78563.jpg

chirila, nevasta, copil, bunica, baietel
Tudor şi iubita lui l-au dus pe cel mic la control medical
Foto: Mihai Ionescu

Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins în exclusivitate imagini cu Tudor şi cu băieţelul lui. Micuţul îi seamănă foarte bine, iar solistul îşi doreşte atât de mult să îi calce pe urme, pe plan profesional, încât i-a cumpărat bebeluşului ghetuţe imprimate cu o chitară.

Tudor Chirilă a coborât din maşină, şi-a luat cu foarte mare grijă pruncul în braţe, apoi a început să-i cânte la ureche. După un repaus vocal care a durat aproape trei luni, Chirilă are acum un glas mai vioi, iar băieţelului i-a plăcut melodia, căci n-a scos un sunet. Din urmă, i-a prins Iulia, apoi s-au îndreptat spre o clinică medicală. 

Mama lui Tudor Chirilă: «Îl iubim enorm pe băieţel»

Aflată pentru prima dată în postura de bunică, artista şi regizoarea Iarina Demian este topită după băieţelul fiului său. „E un copil inteligent, ne jucăm foarte mult şi ne bucurăm foarte tare de el. Abia aştept să mai crească”, ne-a spus mama lui Tudor Chirilă.

Din punct de vedere al sănătăţii, Tudor, care de mai bine de trei luni a rămas fără voce, e mai bine. „Tudor se simte mai bine, se pregăteşte de revenirea pe scenă, iar asta probabil se va întâmpla peste o lună”, ne-a mai spus doamna Demian.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1