Uite cum şi-au împodobit vedetele brazii!

12_6-col-dana-rogoz.jpg

Dana Rogoz e tare mândră de Pomul ei de Iarnă pe care, anul acesta, nu l-a mai încărcat cu decoraţiuni

Vedetele au furat startul anul acesta şi şi-au împodobit deja brazii, aşteptându-l cu nerăbdare pe Moş Crăciun, care, în Noaptea de Ajun, va sosi cu sacul plin de daruri. De parcă ar fi într-o competiţie, cântăreţele şi actriţele noastre se laudă pe Facebook cu Pomul lor de Iarnă.

Conform tradiţiei, bradul se împodobeşte, alături de cei dragi, pe 24 decembrie, în magica noapte de Crăciun.

12_2-col-cristina-siscanu.jpg

Cristina Şişcanu face primul Crăciun alături de bebeluşa ei, pregătirile fiind pe măsură

 

Dacă nu ştiţi cum să vă gătiţi casa de Sărbători, vă puteţi inspira din ideile vedetelor, care şi-au postat deja, pe Internet, fotografii cu pomul de iarnă, pe care l-au împodobit în fel şi chip, cu globuri de toate culorile, dar şi cu îngeraşi din porţelan sau cu steluţe argintii.

12_1515.jpg

Amalia Năstase a primit ajutor de la cei trei copii

 

Dana Rogoz nu şi-a dorit un brad încărcat, astfel că a agăţat, din loc în loc, câţiva îngeraşi, dar şi globuri, în alb, roşu şi auriu. Poza în care apare alături de superbul ei căţel, cu blana albă ca zăpada, i-a adus actriţei zeci de mesaje laudative de partea fanilor.

12_pom2.jpg

Elena Cârstea petrece Crăciunul în casa din America, aranjată ca-n poveşti

 

Şi  colegele ei de breaslă au cu ce se lăuda. De pildă, Andreea Bănică ne zâmbeşte, îmbrăcată în roşu, alături de pomul ei de iarnă, pe care l-a decorat în alb şi argintiu, cu mulţi îngeraşi. Cât o priveşte pe Cristina Şişcanu, soţia vedetei tv Mădălin Ionescu, ea de-abia aşteaptă să petreacă primul Crăciun, alături de fiica ei, Petra, în vârstă de opt luni, astfel că e în febra pregătirilor. 

12_pom3.jpg

Bianca Drăguşanu are sub brad şi un căluţ din lemn, pentru fiica ei

 

Şi solista Elena Cârstea, stabilită de zece ani în Florida, a fost lăudată de internauţi, braduţul ei fiind plin de luminiţe. De departe, cel mai scump şi mai elegant brad este cel al Ilenei Lazariuc, nora lui Ion Ţiriac, care pare mai degrabă o bijuterie de lux.

 

Iar Irinuca, fiica celebrului om de afaceri Irinel Columbeanu, s-a dovedit mult mai curajoasă în alegerea culorilor, încărcând Pomul de Iarnă cu globuri verzi şi roşii, dar şi mov. Cum mama ei, Monica, se află în America, puştoiaca a pregătit singură casa de Sărbători. 

Loading...

Citește și

  • amalia nastase scoala amintiri

    Ce mult i s-a schimbat viaţa Amaliei Năstase de când a devenit mămică pentru a treia oara. Fosta soţie a lui Ilie Năstase radiază de când a născut în urmă cu doi ani un băieţel, rodul dragostei dintre ea şi Răzvan Vasilescu, bărbatul alături de care trăieşte de mai mulţi ani o frumoasă poveste de dragoste. La aniversarea micuţului Toma, vedeta s-a bucurat ca un copil la momentul tortului.

  • mihaela radulescu

    Cu bani, un estetician bun şi un stilist priceput, orice femeie cu complexe se poate transforma într-o divă de Hollywood. Dacă aruncăm un ochi în arhiva anilor ’90-2000, observăm că şi vedetele noastre au apelat la această reţetă: s-au “tunat”, s-au “reparat”, iar acum abia dacă se mai recunosc în oglindă.

  • Filmul “Octav” a avut premiera de gală joi, 4 octombrie, iar peste 4.000 de oameni au umplut Sala Palatului din Bucureşti, pentru a urmări pelicula lui Serge Ioan Celebidachi. Sub lupă au fost însă vedetele, care au făcut parada modei pe covorul roşu.

  • Anul 2017 a fost, cu siguranţă, dintre cei mai buni pentru Bianca Drăguşanu. Pe de o parte a strâns bani din postura de prezentatoare la Kanal D, pe de altă parte, luna aceasta, frumoasa vedetă se îmbogăţeşte din vânzarea rochiilor pentru Revelion. Roxana ex-Trident, Diana Dumitrescu şi Cristina Spătar croiesc şi ele ţinute de Sărbători.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1