Uite cum se răcoresc vedetele în plină vară!

v12-neata-1.jpg

Anda Adam face baie în piscină

Vedetele autohtone au găsit soluţii pentru zilele călduroase de vară, pe care le recomandă şi cititorilor Click! Dana Războiu ne-a dat reţeta de îngheţată fără zahăr, Andreea Bănică ne spune cum trebuie să arate un mic dejun în plină vară şi Adina Halas ne-a dezvăluit secretele ei.

Dana Războiu (42 de ani) ne recomandă pentru zilele fierbinţi o reţetă de îngheţată, bună şi la cură, şi în post. Vegană de aproape doi ani, vedeta a descoperit tot felul de reţete sănătoase şi gustoase, care se fac extrem de rapid.

v22-neata-2.jpg

Andreea Bănică savurează un mic dejun delicios

Acum, vara, îngheţata recomandată de Dana Războiu se face acasă în doar 5 minute. Nu conţine zahăr sau grăsimi, se poate mânca şi când ţii cură de slăbire, şi când ţii post. Baza este formată dintr-o banană congelată şi o lingură de fructe de pădure. “Eu mereu am provizii de felii de banane la congelator, nu se ştie niciodată când mă apucă pofta de îngheţată”, spune ea, postând imaginea cu îngheţata care arată de senzaţie. Vedeta mai spune că ingredientele se blenduiesc, compoziţia cremoasă se pune în cupă şi se decorează cu fulgi de cocos, nuci şi fructe şi se pune la frigider. 

v32-neata-3.jpg

Corina Bud a poftit la o înghețată

Alte vedete au fugit la mare, cum ar fi Andreea Bănică (40 de ani), care se află acolo cu familia. În mijlocul verii, Andreea se răcoreşte în mare, iar un alt truc al ei sunt fructele, pe care le consumă, în special dimineaţa, ca să-i dea energie.

”Micul dejun este cel mai important în alimentaţia noastră! El ne asigură sursa de energie toată ziua. Ovăz, iaurt şi fructe! Enjoy ”, a scris interpreta în dreptul imaginii, în care se află în costum de baie sexy, pe un şezlong, şi savurează micul dejun. Alte colege de-ale ei au alte variante.

v411-vip-1.-3col-inghetata1.jpg

Dana Războiu știe să prepare înghețată

De pildă, Corina Bud (38 de ani) a petrecut câteva ore bune în mall, şi pentru a combate zilele fierbinţi, ea şi-a cumpărat o îngheţată în trei culori.

Solistei îi place îngheţata de fructe, drept urmare a ales două cupe cu fructe şi una cu ciocolată. Fire copilăroasă, observaţi şi cum a cerut artista să-i fie ornată îngheţata.

Şi Anda Adam (38 de ani) scapă de fierbinţeală cu ore bune de scăldat şi de stat la piscină şi o şampanie bună şi neapărat rece. Ea a publicat o imagine în care se află în piscină, cu paharul de şampanie în mână.

v52-neata-5.jpg

Băieții de la 3rei Sud Est se răcoresc cu un pepene

Cântăreaţa poartă un costum de baie minuscul şi extrem de sexy, care-i scoate în evidenţă trupul bine lucrat la sală, dar şi sânii. Ea nu renunţă la şampania rece nici pe plajă. Pepe (39 de ani) a fost plecat la munte în acest weekend călduros de august. El a profitat de o cântare pe care a susţinut-o într-o staţiune montană de la noi şi a ţinut să stea câteva ore în natură.

Artistul a coborât din maşină pentru a se răcori puţin cu o apă rece. Pepe a stat preţ de minute bune pentru a inspira aer de munte, curat.

Şi Marcel Pavel (58 de ani) a profitat de câteva zile libere şi a făcut o incursiune în Delta Dunării, unde, pentru a scăpa de zilele calde, s-a plimbat ore în şir cu barca, alături de nişte prieteni. 

v62-neata-6.jpg

Carmen Brumă face sport în natură

Aflaţi prin ţară la un concert, băieţii de la 3rei Sud-Est au găsit o altă soluţie pentru a se răcori. Laurenţiu Duţă (42 de ani), Viorel Şipoş (42 de ani) şi Mihai Budeau (42 de ani) au cumpărat un pepene imens şi s-au răsfăţat cu câteva felii reci.

În ceea ce o priveşte pe Carmen Brumă (41 de ani), aceasta fuge de căldură în natură şi recomandă tuturor plimbările în parc şi hidratarea. Şi pentru că este extrem de sănătos, ea s-a apucat să facă sport în parc, de câte ori are timp.

Şi de fiecare dată nu uită să se hidrateze, de aceea are la îndemână mereu o sticlă cu apă. 

Reţete de la Adina Halas

Adina Halas (37 de ani) le oferă cititorilor Click! mai multe reţete răcoritoare şi uşor de făcut în casă.

v72-neata-7.jpg

Adina Halas bea limonadă cu ghimbir

”Aveţi nevoie de ghimbir, pe care, după ce l-aţi curăţat de coajă, îl tăiaţi felii, apoi îl puneţi la fiert, în jur de 20 de minute. Într-un pahar mediu puneţi două degete din această infuzie, strecurată, peste care turnaţi apă minerală sau apă plată, după preferinţă. Se mai adaugă frunze de mentă şi se îndulceşte cu miere, apoi se pune în frigider. Gravidele ar trebui totuşi să evite acest suc. În loc de îngheţată puteţi servi iaurt, de preferat cel grecesc, căci este mai gustos, amestecat cu fructe de pădure, pe care îl puneţi la frigider. Este sănătos şi plin de vitamine”, a povestit Adina. 

Vedeta tv evită în anotimpul călduros carnea: ”Prefer peştele cu garnitură de fasole verde”. 

Loading...