Uite cum se îmbracă vedetele pe ger!

2-3-neatza-3-col-brigitte.jpg

Brigitte Năstase nu merge mult pe jos, aşa că a purtat adidaşi la blana colorată

E uşoară viaţa iarna, în bolizi de lux, aşa că VIP-urile nu sunt nevoite să se înfofolească din cap până în picioare atunci când au treabă prin oraş. O vestă, o blăniţă sunt de ajuns pentru doamne şi domnişoare, însă bărbaţii sunt ceva mai grijulii şi apelează la fesuri şi la fulare.

Recent, pe perioada codului portocaliu de ger, când temperaturile au ajuns şi la -16 grade Celsius, fotoreporterii Click! au surprins mai multe vedete “alergând” prin oraş, iar ţinutele lor ne-au atras atenţia. Oricum, şi pe reţelele sociale VIP-urile au ţinut să ne arate cum dau la lopată sau cum îşi plimbă copilaşii cu săniile. De exemplu, mămicile Simona Gherghe (40 de ani) şi Andreea Bănică (39 de ani) s-au înfofolit ca să reziste cât mai mult la săniuş.

 

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii “Acces direct” (Antena 1), era fericită că Ana Georgia, fiica ei de 9 luni, se bucura pentru prima oară de sanie. Simona arăta ca o puştoaică în geaca grena, de fâş, şi cu fesul în carouri. Andreea Bănică abia se vedea de căciula îmblănită, care se potrivea perfect cu cojocul călduros. Şi, pentru că s-a distrat în cartier, solista a ieşit din casă în pantaloni de trening, comozi. Mai dichisită am surprins-o pe Brigitte Năstase (40 de ani), care probabil nu renunţă la lux nici când merge la pâine. Ceasul de lux şi blăniţa albastră o scoteau în evidenţă de la o poştă. Brigitte era încălţată în adidaşi, pentru că nu a făcut decât câţiva paşi de la maşină, până la magazinul ei din mall.

Mămicile celebre s-au înfofolit la săniuş

 

Andreea Raicu (40 de ani) pare rezistentă la ger din moment ce a ieşit cu lopata, să dea zăpada din faţa casei, îmbrăcată într-o geacă de făş şi pantaloni, fără să poarte însă mănuşi, fular şi căciulă. A ţinut să ne anunţe că îi place iarna în ciuda acestor activităţi solicitante, cum ar fi curăţatul zăpezii. I-am lăsat la urmă pe Horia Brenciu (45 de ani) şi pe Romaniţa Iovan (53 de ani), pentru că ei sunt cei mai excentrici.

Creatoarea de modă şi-a scos şi anul acesta din dulap deja celebra ei blană de vulpe, al cărei preţ, zic specialiştii, depăşeşte 4.000 de euro. Romaniţa alternează blana de vulpe cu una tot lungă, dar din nurcă oxigenată, la fel de scumpă. Horia Brenciu este şi în viaţa de zi cu zi aşa cum e şi pe scenă: volubil, extravagant, colorat. Solistul ne-a arătat pe Instagram ţinuta lui de ger: bască în carouri şi fular multicolor, cu roz, roşu,portocaliu şi albastru. 

Loading...

Citește și

  • romanita iovan iulian gogan

    Romaniţa Iovan trăieşte de 10 ani de zile o poveste de dragoste alături de Iulian Gogan, partnerul ei mai mic cu 12 ani decât ea. Deşi la început nu a dat mari şanse relaţiei, creatoarea de modă a ajuns acum să povestească despre cea mai longevivă relaţie a ei. Cei doi nu sunt căsătoriţi, dar şi-au dorit un copil împreună. Din păcate nu a fost să fie.

  • Andreei i s-au pus în cârcă multe relaţii, de-alungul ultimelor ani, dar nimeni nu a ştiut cu adevărat câte dintre ele au fost şi reale, pentru că vedeta nu a admis oficial niciuna. Lucrurile s-au schimbat acum.