Uite cum face Mădălin Ionescu omletă cu gust de pizza!

madalin-ionescu-omleta-cu-gust-de-pizza-reteta_1.jpg

madalin ionescu
Mădălin Ionescu şi celebra lui pizza ompletă
foto: arhivă personală

De când a renunțat la postura de prezentator la Kanal D, Mădălin Ionescu (48 de ani) a redescoperit arta culinară și ajuns la cratiță: a inventat omleta cu gust de pizza. Atât de lăudată a fost omleta cu gust de pizza, încât Mădălin Ionescu a decis să facă publică rețeta.

Întrebările despre modul de preparare al omletei cu gust de pizza au venit atât de la prietenii vedetei, care s-au lins mereu pe degete, cât și de la fanii de pe Facebook, care doar au salivat văzând pozele cu mâncare. Mădălin Ionescu s-a filmat lângă celebra omletă cu gust de pizza, apoi a revenit cu explicații în scris.

„Iată și «celebra» mea omletă cu gust de pizza... De obicei, o fac mai complicată, dar astăzi am ales o variantă ușoară, pe care să o pot împărtăși cu voi. Nu am pretenții că aș fi vreun bucătar de soi, dar omletele mele sunt o poezie. În filmuleț am uitat să menționez că am folosit și un ardei gras și câteva bucățele (mărunțite bine) de cârnăciori uscați . Emoții mari, ce să mai! A... și încă ceva. Am spus ca puteți folosi măsline «decojite»... Jesus... măsline fără sâmburi, de fapt. Poftă bună!”, a spus Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu e căsătorit cu Cristina Șișcanu (33 de ani) și împreună au o fiică, Petra, de un an și jumătate, însă familia îi include și pe copiii realizatorului TV din prima căsătorie, Ștefania (20 de ani) și Filip (14 ani).

Loading...

Citește și

  • Este cu totul altă persoană! Săptămâna trecută, soţia lui Mădălin Ionescu a atras toate privirile la Gala Premiilor Radar de Media, unde a afişat o siluetă de viespe, cu aproape 30 kg în minus. Cristina Şişcanu ne-a povestit, în exclusivitate, cum a slăbit şi ce meniu a urmat pentru a scăpa de kilogramele acumulate după sarcină.

  • Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani, putând fi considerat de acum în colo un cavaler în toată regula. Cu ocazia acestei zile speciale, întreaga familie s-a adunat pentru a celebra aniversarea băiatului, fericitul tătic organizându-i fiului său o petrecere fastuoasă! Iată cum a arătat evenimentul și ce mesaje emoționante a primit sărbătoritul, cu ocazia zilei lui de naștere!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1