Uite cine i-a ajutat să ajungă vedete!

6-7-v-smiley.jpg

Loredana Groza despre Smiley: ”Am avut dreptate când ţi-am zis că vei fi mare!”

Degeaba ai talent cu carul, dacă nu ai şi un strop de noroc! Fuego, Smiley, Alex Velea şi Laurenţiu Duţă au fost încurajaţi, la debut, de mari artişti ai “Epocii de Aur”, precum Marina Voica, Loredana Groza şi Marius Ţeicu. Click! vă spune povestea din spatele succesului fiecărui cântăreţ după ce acum ei toţi fac bani cu sacul, din spectacole.

Laurenţiu Duţă (42 de ani), compozitor şi solist în trupa „3rei Sud Est”, a fost sprijinit, surpriză, de celebra solistă Marina Voica (82 de ani), care face şi acum furori cu refrenul ”Şi afară, plouă, plouă!”.

 

Artista ne-a povestit despre ajutorul oferit lui Laurenţiu, pe când acesta se străduia să intre în show-biz:  “El cânta piese folk şi îl imita la început pe Michael Jackson. L-am văzut la câteva emisiuni TV şi mi-am spus că trebuie să iau legătura cu el. L-am căutat la Bucureşti şi i-am încredinţat piesa care i-a adus celebritatea. Era foarte talentat, a venit la mine, am mai schimbat ceva la piesă şi a făcut şi videoclip. Vorbim şi acum, el mă sună şi mă întreabă ce fac, ne arătăm piesele unii altora şi ne spunem părerea”.

6-7-v-7.jpg

S-au reîntâlnit, luna trecută, la lansarea cărţii Marinei Voica

 

Laurenţiu a fost prezent la lansarea cărţii biografice a Marinei, pe 1 octombrie, iar fotografia lor, în care se îmbrăţişează cu drag, iar el îi dăruieşte un imens buchet de flori, nu mai are nevoie de nici un comentariu: ”Laurenţiu şi-a făcut timp şi a venit la lansarea cărţii despre viaţa mea, «Marina Voica, drum spre legendă», scrisă de Octavian Ursulescu, eveniment care a avut loc la Casa Armatei”, ne-a mai zis Marina. Dar şi Tiberiu Andrei Maria (35 de ani) sau Smiley, pe numele lui de scenă, a avut parte de ajutor la începuri, pe care l-a primit din partea lui Ioan Gyuri Pascu, dar şi a Loredanei. Cu Gyuri a lucrat la 16 ani, la primele piese, ca mai apoi, când a ajuns la Bucureşti, cu trupa Simplu, să fie sprijinit de Loredana Groza, Andrei Boncea şi de Adrian Sârbu, şeful de la PRO TV.

Au rămas prieteni şi se văd adesea

“Am profitat de fiecare şansă la maximum”, spunea cântăreţul, la acea vreme. Smiley a participat la “Dansez pentru tine”, a avut propria emisiune, a jucat în serialul “Pariu cu viaţa” şi a devenit jurat la “Vocea României” şi prezentator la “Românii au talent”, de la PRO TV. Loredana a publicat o fotografie, de ziua lui,  cu ei, pe contul de Facebook, dar şi un mesaj de suflet: ”La mulţi ani, Smiley! Să ai inspiraţie şi puterea de a rămâne acelaşi om pozitiv şi bun, indiferent de bucuriile sau  de încercările pe care şi le oferă viaţa. Mă bucur că suntem colegi şi prieteni şi că acum 15 ani am avut dreptate când ţi-am spus că vei fi mare!”.

6-7-v-anda-adamjpg.jpg

Anda Adam l-a făcut celebru pe Alex Velea, în 2005, cu piesa ”Ce ţi-aş face: Selecta”

 

Cât îl priveşte pe Alex Velea (34 de ani), deşi el s-a lansat la emisiunea “Popstars”, de la Prima TV, numele lui a devenit vestit în urma colaborărilor cu Anna Lesko şi cu Anda Adam. Cu Anna a lansat piesa “Nu mai am timp”, în 2003, la care a filmat şi un videoclip de succes, iar cu Anda Adam a filmat clipul “Ce ţi-aş face: Selecta” în urmă cu 13 ani, piesă care a fost pe primele locuri în topurile muzicale. 

Marius Ţeicu i-a şlefuit vocea lui Fuego

6-7-v-99.jpg

Marius Ţeicu a fost invitat de Fuego, la TVR 2

 

Nu mulţi ştiu, dar îndrăgitul compozitor Marius Ţeicu (73 de ani)  i-a fost profesor de canto lui Paul Surugiu Fuego (42 de ani), pe când solistul era student la Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii Ecologice.  În urmă cu o săptămână, Marius Ţeicu a acceptat invitaţia lui Paul Surugiu-Fuego, la emisiunea lui, ”Drag de România mea”. Aceasta a fost de fapt şi prima apariţie tv a celebrului compozitor, după moartea fiicei sale, Patricia, care a pierdut lupta cu leucemia pe 2 august 2017. Muzicianul i-a mărturisit lui Fuego că, în momentul de faţă, e profesor doar pentru patru copii şi că, la 73 de ani, nu mai are răbdarea de altădată. ”E greu să lucrezi cu copiii, e şi frumos, şi greu. Cel mai mic elev al meu are 8 ani”, a spus Ţeicu. El a fost ajutat de nepoţi şi de soţie să treacă peste moartea fiicei. 

Loading...
 
 

Citește și

  • „Război total” la Vocea României! Ediția emisiunii de vineri seară, 19 octombrie, s-a transformat într-o adevărată „luptă” pentru cei patru antrenori, care au făcut tot posibilul să-și convingă concurenții preferați să se alăture echipei fiecăruia. Cum aceasta a fost ultima seară de audiții pe nevăzute din cadrul competiției de voci, cei patru jurați au fost mult mai presați de timp și de dorința de a face alegerea corectă și s-au luptat mult mai aprig pentru concurenți, pe de o parte, și au fost mult mai rezervați atunci când au apăsat butoanele scaunelor, pe de altă parte, pentru a-și completa echipele doar cu cei mai buni dintre cei mai buni.

  • Loredana Groza

    Plecarea de la „Vocea României” nu a însemnat şi plecarea din PRO TV pentru Loredana Groza. Solista a primit pe mână un nou proiect grandios, este vorba despre show-ul „All Together Now”, care va debuta în primăvara anului 2019. Emisiunea are 100 de jurați, iar alături de Lori îl vom vedea şi pe simpaticul Cabral.

  • Este unul dintre cei mai longevivi artişti din România, cu zeci de hit-uri care au cucerit topurile, dar are şi o trupă care se află de mai bine de 20 de ani în prim-planul muzicii româneşti.

  • Marina Voica (82 de ani) a trăit o viaţă de roman, poveştile sale fiind adunate de celebrul prezentator Octavian Ursulescu, în volumul ”Marina Voica, drum spre legendă”, a cărui lansare va avea loc pe 1 octombrie la Cercul Militar Bucureşti. Artista s-a întors în trecut şi a povestit despre neajunsurile copilăriei, despre familia din Rusia, dar şi despre marile iubiri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1