Uite ce vilă îşi face Anda Adam! Solista se mută din apartamentul luat cu Victor Slav

14-vedete-11.jpg

Anda Adam o răsfaţă pe Evelyn ca pe o prinţesă

De la bloc, direct la vilă! Anda Adam a luat decizia să se mute la curte pentru ca fiica ei, în vârstă de trei ani şi jumătate, să se poată juca în voie. Casa, care valorează peste 150.000 de euro, se află în zona Tunari, urmând să primească cheile la finalul acestui an. Artista ne-a spus ce va face cu apartamentul pe care îl deţine în prezent.

Din anul 2007, Anda Adam şi Victor Slav au luat un apartament cu credit  pentru o perioadă de 20 de ani. În 2012 cei doi  s-au despărţit, iar blonda a rămas cu apartamentul, şi a preluat ratele  pentru locuinţa în valoare de 100.000 de euro. Apartamentul este spaţios şi se află într-un complex rezidenţial, aşa că Anda, partenerul ei de viaţă şi micuţa Evelyn, în vârstă de 3 ani şi jumătate se bucură de tot confortul. Totuşi, anul acesta le-a apărut o oportunitate de a se muta la curte, aşa că artista a discutat cu Sorin şi au ajuns la concluzia că schimbarea poate fi benefică. În cartierul Tunari lângă Bucureşti se construieşte un cartier de vile, iar dezvoltatorul a făcut o înţelegere cu vedeta, prin care îi face reducere dacă îi va face publicitate pe canalele ei de socializare. Anda a făcut deja un video despre aceste construcţii.

14-vedete-2.jpg

Anda îşi înalţă o vilă imensă, în Tunari

”Nu intenţionez neapărat să mă mut într-o casă mai spaţioasă, pentru că apartamentul în care stăm acum este destul de mare. Însă vreau să am curte pentru ca Evelyn să se poată juca în voie. Nu vreau să fac prea mult tam-tam, prefer să vorbesc atunci când lucrurile sunt aproape gata şi ne putem muta. Am avut cereri de la fani care voiau să le fac turul casei şi am făcut acest vlog pentru că vreau să vadă şi ei ce fac în timpul liber. Probabil în această vilă o să îmi amenajez studioul, sau poate şi un showroom pentru costumele mele de baie”, a declarat, pentru Click!, Anda Adam. Dacă familia celebrei artiste se va muta la curte, apartamentul nu va fi închiriat. ”Nu ştiu dacă îl voi închiria, pentru că se va deteriora şi am investit destul de mult în el”, ne-a mai spus ea.

Loading...

Citește și

  • anda adam familie

    Iarna şi-a intrat în drepturi, momentul fiind aşteptat de milioane de copii. Fetiţa Andei Adam şi-a tras şi ea repede părinţii de mânecă şi i-a scos la zăpadă, profitând de stratul generos de nea care s-a aşternut peste noapte, dar şi de faptul că celebra ei mamă nu a cântat în acest weekend. Toţi trei s-au jucat afară şi au făcut un om de zăpadă alături de care s-au fotografiat fericiţi.

  • anda adam, kilograme in plus, costum, slabit, exatlon

    Se laudă că mânăncă sport pe pâine, însă, niciodată nu a fost vreo silfidă. Are forme pline și încearcă pe toate căile să și le ascundă. Vorbim despre Anda Adam, care, mai nou, apare la probele fizice din emisiunea Exatlon, de la Kanal D, într-un costum ce-i modelează trupul.