Uite ce tatuaje de cuplu își fac îndrăgostiții de Valentine’s Day!

22089845_10155591493203260_2994808500236491280_n.jpg

Costi Azoitei, Ziua Indragostitlor, tatuaje de cuplu, desene pe piele, salon de tatuaje
Costi Azoiței și soția sa s-au tatuat la unison
foto: arhivă personală

Februarie este socotită luna iubirii, iar cuplurile încearcă să marcheze această perioadă într-un mod original, de care să-și aducă aminte odată cu trecerea anilor. Își dăruiesc inimioare, ciocolată, trandafiri, însă acum la modă sunt tatuajele de cuplu.

Fluturași, inimioare sau mesaje – cam acestea sunt solicitările pe care le primește celebrul artist tatuator Costi Azoiției pe 14 februarie, de Valentine’s Day și nu numai. La încheietura mâini, pe degetul inelar, pe gât sau pe spate, acestea sunt zonele pe care preferă să și le tatueze cuplurile care intră în salonul său situat în Drumul Taberei. Și nu sunt deloc puține, pentru că nu mai sunt la modă ursuleții de pluș, ci însemnele lăsate pe piele în numele iubirii.

Costi Azoitei, Ziua Indragostitlor, tatuaje de cuplu, desene pe piele, salon de tatuajeZoom
Acesta e un model extrem de solicitat

Elena Gheorghe sau Carla’s Dreams cântă în piesele lor despre tatuajele pe care și le fac iubiții, iar Antonia și Alex Velea sau Victoria și David Beckham sunt doar câteva dintre cuplurile care au dat tonul acestui curent. Iată că la Costi Azoiței apelează nenumărate cupluri atât în februarie, dar și în celelalte luni ale anului.

”Tatuajele au un farmec anume, mai ales când sunt făcute în cuplu. Primesc solicitări de tot felul. Vin amândoi cu poze după ce au văzut anumite tatuaje la alții și le-au plăcut, ori îmi cer mie părerea. Fiecare desen pe piele are povestea lui. De obicei, atunci când se tatuează împreună vor mesaje care să exprime ce simt unul pentru celălalt, iar dimensiunile tatuajului sunt mici sau medii. Normal că atunci când alegi să faci acest pas, sentimentele sunt extrem de puternice. Tatuajul acela poate fi pe viață, nu?”, spune amuzat Costi Azoiței. Sute de cupluri i-au trecut prin salon în cei peste 20 de ani de când face această meserie, așa că ne-a lăsat câteva modele care sunt solicitate frecvent de cei îndrăgostiți.  

 
loading...
Loading...

Citește și