Imagini cu palatul de 3 milioane de euro în care a stat Prodanca în Dubai: «Mie îmi place luxul!»

1-4col-casa-prodanca.jpg

Vila enormă aparţine cuplului Reghe-Prodan şi costă peste 3 milioane de euro

De mai bine de cinci luni, Anamaria Prodan (47 de ani) şi Laurenţiu Reghecampf (45 de abi) s-au mutat în România. Ea a preluat FC Hermannstadt, iar soţul ei este în discuţii pentru a antrena la echipa patronată de Gigi Becali, FCSB. Vila lor de lux în valoare de 3 milioane de euro, pe care o au în Dubai, şi din curtea căreia văd celebrul Burj al Arab, a rămas pe "mâinile" celor doi băieţi, Luca şi Bebeto, şi ale armatei de angajaţi.

"Mie îmi place luxul, niciodată nu m-am ascuns", a fost afirmaţia Anamariei Prodan în emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la PRO TV. Nu este greu să deduci acest lucru atunci când te uiţi pe paginile de socializare ale celebrei impresare din România. Colecţii de genţi Hermes care valorează câteva sute de mii de euro, limuzine de lux, diamante şi haine de la designeri internaţionali sunt etalate la tot pasul. Are o avere impresionantă şi, probabil, apelativele de "bogătaşă"  sau "divă" nu sunt deloc exagerate, pentru că este singura femeie din ţară care face impresariat sportiv şi câştigă milioane de euro din asta, dar şi din alte afaceri. Are case în Snagov, Bucureşti, America şi Dubai. După cum se ştie, ultimii ani i-a petrecut în Dubai, unde Laurenţiu Reghecampf a fost antrenor pentru câteva echipe din Ţările Arabe. Aici au trăit într-un lux orbitor, la început într-un apartament superb, apoi într-o casă  cu piscină, sală de sport, curte imensă din care poate vedea Burj Al Arab Jumeirah, cel mai cunoscut hotel din lume.

2-2col-si-reghe.jpg

Toată familia, la distracţie în piscină

3-2col-burj-al-arab.jpg

Din curte vede Burj Al Arab Jumeirah

S-au mutat în vila de la Snagov

Proprietatea valorează cel puţin 3 milioane de euro şi este splendidă. Pe timpul stării de urgenţă, când eram închişi în case, Anamaria parcă ne făcea în ciudă cu poze superbe de la plajă. În vară, cei doi au revenit în România. Iniţial, Anamaria pentru că a achiziţionat echipa de fotbal FC Hermanstadt, şi a fost urmată de Laurenţiu Reghecampf, care în urmă cu două săptămâni a fost pus pe liber de Al Wasl Dubai, clubul din Emiratele Arabe Unite cu care a terminat ultimele două sezoane pe locul 9, respectiv 7. Acum, "Soarele", aşa cum îl alintă Ana, se află în discuţii cu FCSB, echipa patronată de Gigi Becali. Prodan-Reghecampf au lăsat palatul de 3 milioane de euro din Dubai şi s-au mutat în casa de la Snagov. În vila de lux au rămas şoferul, bona, menajera şi bineînţeles, cheile se află la cei doi băieţi ai lor, Luca, băiatul din prima căsnicie a lui Reghe, şi Bebeto. Juniorul face fotbal la Al Wasl de un an, iar înainte a fost la Al Wahda şi la Manchester City Academy.

«Nu mă gândesc să o vând»

"Nu mă gândesc să vând casa din Dubai. Poate doar să o închiriez la un moment dat. Acolo sunt angajaţii şi copiii. Bebeto merge la şcoală, s-a acomodat foarte bine. Este o casă mobilată de noi, o casă scumpă şi, indiferent ce se va întâmpla, pe unde ne vor purta drumurile, este casa noastră. Acolo vom merge în vacanţe. Deocamdată fac naveta", ne-a spus Anamaria Prodan. Fiicele Anamariei locuiesc pe continente diferite. Rebeca studiază la o facultate de prestigiu din Italia, iar Sarah joacă baschet la o echipă fruntaşă, din America.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1